• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1404051207334
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

شناسایی محل دپوی اجناس قاچاق و تاریخ گذشته در تبریز

شناسایی محل دپوی اجناس قاچاق و تاریخ گذشته در تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی استان آذربایجان شرقی از شناسایی محل دپوی اجناس قاچاق و تاریخ گذشته از یک انبار در اطراف تبریز خبر داد.

سرهنگ جعفر اقربایی بیان کرد: به دنبال گزارش مردمی مبنی بر دپوی اجناس قاچاق خوراکی و تاریخ گذشته در یکی از انبارهای اطراف تبریز، ماموران با هماهنگی قضایی در محل حاضر شدند و با اجناس زیادی از مواد خوراکی قاچاق و وسایل جعل تاریخ مصرف کالا مواجه  شدند و ضمن توقیف آنها، انبار پلمب شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی در روز یکشنبه ۱۲ مرداد، وی خاطر نشان کرد: متهم با پاک کردن تاریخ انقضای کالاها، اقدام به چاپ تاریخ جدید می کرد و به بازار عرضه می کرد که ارزش ریالی اقلام خوراکی مکشوفه قاچاق، بیش از ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده که در این خصوص پرونده تشکیل و جهت رسیدگی تحویل مقامات قضایی شد.

کشف بیش از ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در شهرستان میانه

فرمانده انتظامی شهرستان میانه از کشف بیش از ۱۰ کیلوگرم مواد مخدر و بازداشت دو نفر در عملیات پلیس این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حسن رفیعی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه افرادی قصد انتقال مواد مخدر به شهرستان را دارند، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر قرار گرفت.

وی در ادامه افزود: ماموران با بررسی های دقیق و لازم و هماهنگی قضایی، موفق به شناسایی عاملان توزیع مواد مخدر شدند و متهمین را در یک عملیات پلیسی دستگیر کردند. ماموران در بازرسی از خودروی متهمین ۱۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف کرده و متهمین پس از دستگیری و تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی در روز یکشنبه ۱۲ مرداد، رفیعی خاطرنشان کرد: مقابله با پدیده شوم مواد مخدر به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را سریعاً از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha