• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404051207371
  • خبرنگار : 71496

جهاد اسلامی: هتک حرمت مسجد الاقصی تشدید سیستماتیک تجاوزات اسرائیل است

جهاد اسلامی: هتک حرمت مسجد الاقصی تشدید سیستماتیک تجاوزات اسرائیل است

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هتک حرمت مسجد الاقصی را تشدید سیستماتیک تجاوزات رژیم صهیونیستی دانست و تاکید کرد که این رژیم اشغالگر به دنبال اعمال کنترل کامل بر قدس و مقدسات آن و سراسر کرانه باختری است.

به گزارش ایسنا، جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز امروز یکشنبه با صدور بیانیه‌ای به یورش دوباره «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و جمعی از شهرک‌نشین‌های صهیونیست به مسجد الاقصی واکنش نشان داد.

جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه خود اعلام کرد: هتک حرمت جدی مسجد الاقصی در واقع تشدید برنامه‌ریزی‌شده حملات صهیونیست‌ها است.

این جنبش در ادامه تاکید کرد: رژیم اشغالگر با این اقدامات به دنبال اجرای طرح خود برای اعمال کنترل کامل بر قدس، مقدسات اسلامی و تمامی مناطق کرانه باختری است.

به گزارش سایت شبکه خبری «المیادین»، جهاد اسلامی فلسطین همچنین تاکید کرد که اهمال‌کاران در صورتی که از وظایف دینی، اخلاقی و انسانی خود در قبال فلسطین دست بردارند، هرگز از خطر صهیونیست‌ها و جنایات آنها در امان نخواهند بود.

همچنین این گروه فلسطینی از ملت‌های عربی و اسلامی خواست برای مقابله با زورگویی‌های اسرائیل که از سوی دولت آمریکا حمایت می‌شود، در کنار یکدیگر در یک صف بایستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha