• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404051408552
  • خبرنگار : 71489

پرسش نماینده علی‌آباد کتول از وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح الگوی کشت

پرسش نماینده علی‌آباد کتول از وزیر جهاد کشاورزی درباره طرح الگوی کشت

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی مکلف است که متناسب با استعدادها و قابلیت‌های منطقه‌ای و مزیت‌های اقتصادی و با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی، گام‌های اساسی برای تولید بهینه و الگوی کشت بردارد.

به گزارش ایسنا، رحمت‌الله نوروزی نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ صحن مجلس در جریان طرح سوالی از وزیر جهاد کشاورزی درباره اجرای سیاست الگوی کشت، گفت: در زمان شهید رئیسی با حضور ایشان و اعضای کمیسیون کشاورزی و همچنین تعدادی از وزرا از سیاست اصلاح الگوی کشت رونمایی شد؛ در آن جلسه من گفتم که رونمایی تنها، کفایت نمی‌کند و باید این سیاست‌ها اجرا شود.

وی گفت: امروز براساس ماده ۳۳ برنامه هفتم توسعه، به منظور افزایش ضریب خودکفایی و بهره‌برداری بهینه و یکپارچه از منابع و عوامل تولید، به‌ویژه منابع آب و خاک و نیز بهبود معیشت کشاورزان، روستاییان و عشایر، وزارت جهاد کشاورزی مکلف است که متناسب با استعدادها و قابلیت‌های منطقه‌ای و مزیت‌های اقتصادی و با رعایت ملاحظات زیست‌محیطی، گام‌های اساسی برای تولید بهینه و الگوی کشت بردارد.

تکمیل می‌شود...

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha