• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404051408573
  • خبرنگار : 50225

وضعیت «قرمز» هوا در ۹ شهر خوزستان

وضعیت «قرمز» هوا در ۹ شهر خوزستان
آلودگی هوای اهواز

ایسنا/خوزستان مدیر روابط عمومی اداره‌کل حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای ۹ شهر خوزستان در شرایط «ناسالم» و «قرمز» خبر داد.

شهریار عسکری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۱۰:۰۰ سه‌شنبه ۱۴ مرداد، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات معلق با اندازه ۲.۵ میکرون در ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۵۴، نیوساید اهواز ۱۵۶، استانداری خوزستان در اهواز ۱۵۹، پادادشهر اهواز ۱۶۲، شوشتر ۱۵۱، هویزه ۱۵۲، سوسنگرد ۱۶۲، ملاثانی ۱۵۶، ماهشهر ۱۵۷، هندیجان ۱۶۸، بهبهان ۱۵۴ و امیدیه ۱۵۲ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهرها در وضعیت «ناسالم» و «قرمز» بوده است.

وی افزود: هوای اندیمشک و هفتکل نیز در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

عسکری گفت: طبق شاخص ۲.۵ میکرون، هوای گتوند، لالی، مسجدسلیمان و باغملک در وضعیت «قابل قبول» و هوای اندیکا و دزپارت در شرایط «پاک» بوده است.

به گزارش ایسنا، شاخص کیفیت هوا(AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha