• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404051408803
  • خبرنگار : 50187

جانشین فرمانده فراجا تاکید کرد

از تشدید برخورد با قاچاق سوخت و دارندگان سلاح غیرمجاز تا لزوم هوشیاری مردم در معامله با ناشناس‌ها

از تشدید برخورد با قاچاق سوخت و دارندگان سلاح غیرمجاز تا لزوم هوشیاری مردم در معامله با ناشناس‌ها

ایسنا/کرمان جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ضمن تاکید بر استمرار این روش‌ها به ویژه در مقابله با مواد مخدر و مقابله با قاچاق سوخت و کالا، به دارندگان سلاح غیرمجاز هشدار داد و افزود: این افراد خسارت‌های غیرقابل جبران می‌زنند و سلاح غیرمجاز جزء جرائمی است که جرائم مرکب را ایجاد می‌کند و باید تشدید برخورد و جمع آوری صورت بگیرد و از مردم درخواست داریم همکاری و موارد را به رده‌های مختلف انتظامی گزارش بدهند.

سردار قاسم رضایی امروز ۱۴ مرداد در کمیسیون عملیات فراجا ویژه فرماندهی انتظامی استان کرمان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره همه شهدا به ویژه سپهبد حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: ارزیابی سال جاری و فعالیت تیم‌های انتظامی نشان می‌دهد استان کرمان علی‌رغم وسعت زیاد و قرارگیری در جغرافیای خاص، توانسته با عملکرد فعال و در کنار مردم و مسئولان، بخشی از جرائم را کاهش بدهد که این امر نتیجه رعایت مردم و اقدام هوشمندانه فرماندهی و همه عزیزان انتظامی و همکاری دستگاه قضایی، اطلاعات و ... است.

وی با اشاره به هماهنگی و حمایت نماینده ولی فقیه در استان از مجموعه انتظامی، در ادامه بیان کرد: شاهد حرکت مضاعف در موضوعات مختلف هستیم و ۱۰ درصد کاهش سرقت و بیش از ۵۵ درصد کشف سرقت‌ها در استان رخ داده ضمن اینکه کاهش جانباختگان و تصادفات ناشی از هدف‌گذاری خوب و میدانی پلیس در استان است.

رضایی ضمن اشاره به عملکرد فرماندهی انتظامی استان در راستای مقابله با مواد مخدر گفت: با توجه به انتقال مواد مخدر از مرز به سمت استان سیستان و بلوچستان و کرمان، با تمرین و رزمایش و اشراف در کویر که از سال قبل آغاز شد، شهرستان‌های حاشیه کویر تسلط را بر کویر افزایش داده و شاهد مقابله هدفمند با مواد مخدر هستیم.

جانشین فراجا بیان کرد: امروز کویری امن داریم که به برکت تلاش و اشراف دوستان محقق شده و اگر تردد شبانه در کویر صورت بگیرد، متخلفان در تعقیب ماموران انتظامی قرار می‌گیرند.

وی ضمن تاکید بر استمرار این روش‌ها به ویژه در مقابله با مواد مخدر و مقابله با قاچاق سوخت و کالا، به دارندگان سلاح غیرمجاز هشدار داد و افزود: این افراد خسارت‌های غیرقابل جبران می‌زنند و سلاح غیرمجاز جزء جرائمی است که جرائم مرکب را ایجاد می‌کند و باید تشدید برخورد و جمع آوری صورت بگیرد و از مردم درخواست داریم همکاری و موارد را به رده‌های مختلف انتظامی گزارش بدهند.

سردار رضایی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه حضور اتباع غیرمجاز در هر کشوری جرم است، اظهار کرد: اتباع مجازی که در کشور ما حضور دارند، میهمان هستند اما غیرمجازها تحت تعقیب پلیس قرار دارند و هر کارفرمایی این افراد را به کار بگیرد، مرتکبی جرم است و کارهایی در این زمینه در استان کرمان دنبال شده و تاکید بر همکاری همه بخش‌ها و مردم را داریم تا این مسائل را حل کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور در ادامه با اشاره به مزاحمت خودروهای شوتی در جاده‌ها گفت: حق مردم است که مطالبه کنند چرا خودرو بدون پلاک و با سرعت بالا جاده را نا امن می‌کند بنابراین پلیس باید با این خودروها برخورد و همه دستگاه‌ها همکاری کنند.

وی هشدار داد: پلاک‌ مخدوش یا نداشتن پلاک ‌جرم است و وظیفه ذاتی پلیس است در هر جا دید، اعمال قانون کند و تاکید داریم همه رده‌ها هر جا خودرویی از این دست دیدند، باید اعمال قانون کنند زیرا خیلی از ناامنی و خطاها ناشی از این موضوع است.

رضایی اظهار کرد: استان کرمان در این زمینه نیز موفق عمل کرده و من به خودروهای تغییر وضعیت داده و کسانی که این کار را انجام می‌دهند(اگزوزسازی و ...) هشدار می‌دهم مثل مالخران جزء اهداف مدیریت ما هستند و باید پاسخگو باشند و با آنها برخورد می‌شود.

جانشین فراجا در بخش پایانی سخنانش گفت: از اصناف و همه مردم ایران درخواست داریم معاملات و اجاره ملک و ... به دیگران را در چارچوب مقررات انجام بدهند زیرا اتفاقاتی می‌افتد و فرد تروریست و محکوم فراری جایی را اجاره می‌کند.

وی تاکید کرد: تامین اسکان این افراد کار مجرمانه است و مردم و اصناف اگر مطلع شدند فرد تحت تعقیب است، به پلیس اطلاع بدهند که این امنیت عمومی را ارتقاء می‌دهد.

رضایی همچنین ضمن تاکید بر اینکه روند تسلط بر جرائم و کاهش آن در استان کرمان بایستی ادامه‌دار باشد، گفت: کرمان از استان‌های موفق در کسب رضایت مردم است و باید همکاران انتظامی برای مردم تبیین کنند چه مواردی فوریتی و چه مواردی غیرفوریتی است.

وی تصریح کرد: مردم باید بدانند که فرزندانشان در انتظامی با اعتقاد وروحیه انقلابی وظیفه خود را انجام می‌دهند.

‌انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha