• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404051408959
  • خبرنگار : 50121

توضیح دلیل جابه‌جایی زمان خاموشی‌ها در زواره و اردستان

توضیح دلیل جابه‌جایی زمان خاموشی‌ها در زواره و اردستان

ایسنا/اصفهان رئیس اداره برق شهرستان اردستان گفت: با توجه به دستورالعمل استانی، فیدرهای برق متصل به ساختمان‌های دادگستری در ساعات اداری از قطع برق مستثنی شده‌اند، موضوعی که باعث جابه‌جایی زمان خاموشی‌ها در برخی مناطق از جمله زواره و شمال اردستان به ساعات غیراداری شده است.

محمدجواد ایران‌دوست سه‌شنبه ۱۴ مرداد در جلسه مدیریت بحران شهرستان اردستان که در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: به دلیل افزایش مصرف برق و محدودیت تولید نیروگاه‌ها در روزهای اخیر، خاموشی‌ها در کشور به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده اجرا می‌شود و اردستان نیز از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: در حال حاضر خاموشی‌ها در بخش خانگی شهرستان اردستان روزانه در دو نوبت دو ساعته اعمال می‌شود و صنایع نیز سه روز کامل در هفته، مشمول قطعی برق هستند. با توجه به شرایط موجود، پیش‌بینی می‌شود این وضعیت حداقل تا ۱۰ روز آینده ادامه پیدا کند.

رئیس اداره برق اردستان با بیان اینکه مدیریت بار شبکه با همکاری تمام مناطق ضروری است، بیان کرد: تلاش ما این است که بار قطع برق به‌صورت متعادل بین مناطق مختلف توزیع شود و حقوق مشترکان رعایت شود، اما محدودیت‌هایی نیز وجود دارد که باعث نارضایتی برخی از شهروندان شده است.

ایران‌دوست در واکنش به گلایه برخی ساکنان شهر زواره و مناطق شمالی شهر اردستان در خصوص ساعات خاموشی‌ها، توضیح داد: به دلیل وجود ساختمان دادگستری در این مناطق، امکان قطع برق در ساعات اداری وجود ندارد. بر اساس مصوبه استانی، فیدرهایی که ساختمان‌های دادگستری را تغذیه می‌کنند، در بازه زمانی اداری یعنی از ساعت ۸ تا ۱۳:۳۰ نباید قطع شوند. برای جبران بار مصرف این فیدرها، خاموشی در این مناطق به ساعات غیراداری و به‌ویژه زمان اوج مصرف برق یعنی بین ساعت ۱۳ تا ۱۷ منتقل شده است.

وی با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت لحظه‌ای رصد و بر اساس دستور دیسپاچینگ منطقه‌ای انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند از طریق سامانه برق من یا تماس با مرکز فوریت‌های برق، اطلاعات دقیق‌تری درباره ساعات خاموشی دریافت کنند.

رئیس اداره برق اردستان گفت: از مردم درخواست می‌کنیم در این روزهای گرم تابستان، با کاهش مصرف وسایل برقی پرمصرف به‌ویژه در ساعات اوج مصرف، ما را در عبور از این بحران یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha