سرهنگ حسین محمدی، روز پنجشنبه، ۱۶ مردادماه در نشست خبری افزود: روز خبرنگار روز بزرگداشت بصیرت و آگاهی است، چرا که بخش عظیمی از عملکرد حاکمیت را خبرنگاران پوشش می دهند و به معنای واقعی جهاد تبیین را عملی میسازند.
وی ادامه داد: صاحبان قلم و اندیشه ارزشمند هستند چرا که این قشر زحمت کش با اطلاع رسانی صحیح، امید را در دل مردم بارور میسازند و جریانات انقلابی، اسلامی و ایرانی را به خوبی به گوش جهانیان میرسانند.
وی افزود: اگر در جریان ثقیفه کار خبررسانی و روایتگری به نحو درست انجام میگرفت به احتمال زیاد جریان عاشورا به وجود نمی آمد و با روایتگری مناسب از شهادت امام حسین(ع) و یاران با وفایش جلوگیری میشد.
سرهنگ محمدی، خبرنگاران را یاران نظام و مردم خواند و گفت:خبرنگاران در ایام های مختلف اعم از کرونا و جنگ ۱۲ روزه با حضور میدانی خود در میادین مختلف کار اطلاع رسانی را انجام دادند و تعدادی از آنها به شهادت رسیدند.
فرمانده سپاه ناحیه هشترود اظهار کرد: خبرنگاران باید از قهرمان واقعه عاشورا، حضرت زینب (س) الگو بگیرند چرا که اگر اطلاع رسانی حضرت زینب(س) در کربلا نبود، خبری از این همه عظمت عاشورا نیز نبود.
وی یادآور شد: هم اکنون دشمنان به دنبال تفرقه افکنی و سست نشان دادن بنیه دفاعی کشور هستند اما حضور میدانی خبرنگاران، قدرت دفاعی و موشکی ایران را به منصه ظهور رساند.
وی اضافه کرد: سقوط خبرنگار سکوت جامعه است چرا که اگر خبر رسانی به نحو درست و مناسب انجام نگیرد و امید افزایی در بطن جامعه افزایش نیابد جامعه را یاس و نا امیدی فرا می گیرد و لازم است در جهت جلوگیری از اتفاقات ناگوار با کار اطلاع رسانی مناسب، امید افزایی را در جامعه گسترش دهیم.
انتهای پیام
نظرات