• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404051609869
  • خبرنگار : 51001

استاندار همدان مطرح کرد:

پیشرفت پروژه سد خرمرود؛ چشم‌انداز امیدبخش در تأمین آب شرب

پیشرفت پروژه سد خرمرود؛ چشم‌انداز امیدبخش در تأمین آب شرب

ایسنا/همدان استاندار همدان با بیان اینکه پیشرفت پروژه سد خرمرود؛ چشم‌انداز امیدبخش در تأمین آب شرب است، گفت: این سد می‌تواند آب شرب مورد نیاز بیش از ۵۰ روستا را تأمین کند.

حمید ملانوری‌شمسی امروز ۱۶ مرداد در حاشیه بازدید میدانی از پروژه‌های تویسرکان و سرکان، اظهار کرد: محور اصلی این بازدید شامل پروژه‌های تأمین آب، طرح‌های عمرانی، پروژه‌های حوزه گردشگری، احداث مسکن و همچنین بررسی عملکرد و مشارکت مدیران در حوزه‌های مختلف توسعه‌ای بود.

ملانوری‌شمسی با اشاره به اهمیت پروژه سد خرمرود، تصریح کرد: یکی از طرح‌های راهبردی استان در حوزه منابع آبی، پروژه ذخیره‌سازی و تأمین آب شرب این سد است که ظرفیت ذخیره‌سازی ۸ تا ۹ میلیون مترمکعب آب را داراست و می‌تواند آب شرب مورد نیاز بیش از ۵۰ روستا را تأمین کند.

وی با اشاره به نقش این پروژه در بهبود شرایط آبی برای بخش‌های کشاورزی، صنعت و خدمات، افزود: با توجه به پیشرفت مناسب پروژه و بارش‌های مطلوب امسال، تلاش خواهیم کرد آبگیری به سطح مطلوب برسد و امیدواریم تا دهه فجر سال جاری شاهد بهره‌برداری نهایی آن باشیم.

کمربندی سرکان؛ بهبود دسترسی، کاهش ترافیک

استاندار همدان درباره طرح احداث و بهسازی کمربندی سرکان، گفت: این پروژه با پیگیری نماینده مردم تویست در مجلس، فرماندار و شهرداری سرکان آغاز شده و با طول ۱۶۰۰ متر و عرض ۲۴ متر، اتصال ورودی و خروجی شهر را تسهیل خواهد کرد.

وی افزود: این کمربندی نقشی کلیدی در کاهش ترافیک و بهبود دسترسی به منازل طرح نهضت ملی مسکن دارد و با تأمین اعتبار موردنیاز، تلاش داریم تا پایان امسال پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

توسعه گردشگری؛ تکیه بر ظرفیت‌های طبیعی و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی

نماینده عالی دولت در استان همدان با تأکید بر اولویت استان در حوزه گردشگری، اظهار کرد: احداث یک مجموعه گردشگری در زمینی به وسعت دو هکتار با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی آغاز شده و از جمله طرح‌هایی است که مورد حمایت ویژه قرار دارد. این منطقه از موقعیتی مطلوب، آب‌وهوایی مناسب و پوشش سبز برخوردار است.

وی همچنین ادامه داد: بخشی از برق این مجموعه از طریق نیروگاه خورشیدی تأمین خواهد شد که الگویی برای استفاده از انرژی‌های پاک در توسعه پایدار است.

راه گردشگری گنجنامهتویسرکان؛ فرصتی برای تحول منطقه‌ای

استاندار همدان با اشاره به ظرفیت بالای مسیر گردشگری گنجنامه به تویسرکان، گفت: این مسیر به دلیل بارش برف در زمستان سال‌ها با محدودیت بهره‌برداری مواجه بوده است. اکنون مطالعات مربوط به تعریض و ایمن‌سازی آن در حال انجام است و مذاکرات با سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای اجرای این پروژه در جریان است.

ملانوری‌شمسی تصریح کرد: هدف ما تبدیل این مسیر به محور گردشگری ایمن و پرجاذبه است که ضمن رونق گردشگری، اشتغال‌زایی گسترده‌ای نیز به همراه داشته باشد.

نهضت ملی مسکن؛ پیگیری برای خروج پروژه‌های راکد

استاندار همدان در خصوص وضعیت مسکن در شهرستان با تأکید بر خروج پروژه‌های راکد از رکود و تسریع در روند اجرای طرح‌ها، افزود: امروز از پروژه‌های نهضت ملی مسکن، پرواز و پروژه ۵۸۰ واحدی همدان بازدید شد.

وی ادامه داد: در تویسرکان به دلیل موقعیت کوهستانی، تأمین زمین با محدودیت‌هایی همراه است، اما در منطقه سرکان شرایط مساعدتری وجود دارد که باید از آن بهره گرفت. همچنین تأمین زمین و اعتبار برای احداث دادسرای شهرستان نیز نهایی شده است.

نتیجه بازدیدهای میدانی؛ هم‌افزایی، تسریع در تصمیم‌سازی و تحول‌گرایی

استاندار همدان با تأکید بر رویکرد میدانی مدیریت استان، گفت: بازدید امروز در قالب کاروان تدبیر و توسعه استان با همراهی معاونان استانداری، فرماندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و مسئولان حوزه زنان و خانواده انجام شد.
ملانوری‌شمسی با تأکید بر اثرگذاری بالای این نوع بازدیدها، تصریح کرد: هر یک از معاونین و مدیران با حضور در حوزه تخصصی خود، ضمن بررسی میدانی، جلسات تخصصی تشکیل داده‌اند تا مشکلات موجود سریع‌تر برطرف شود.

وی خاطرنشان کرد: در ۱۰ تا ۱۱ ماه اخیر، با همدلی، هماهنگی و پیگیری‌های مستمر، روندی رو به جلو در سطح شهرستان و استان شکل گرفته است و امیدواریم این مسیر با مشارکت مردم و مدیران همچنان ادامه یابد.

پیشرفت ۹۰ درصدی طرح ساخت سد خرمرود تویسرکان

نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی نیز در این بازدید  گفت: طرح ساخت سد خرمرود تویسرکان اکنون از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
محمد مهدی مفتح افزود: این طرح به دلیل تامین آب پایدار برای بیش از ۵۰ روستا و دیگر کارکردهای کشاورزی، زیست محیطی و صنعتی از اهمیت بالایی برای شهرستان تویسرکان برخوردار است.

وی اضافه کرد: این طرح در مقطعی از سال‌های گذشته و در اوائل دوران قرار گرفتن بنده به عنوان نماینده مردم تویسرکان در مجلس، قرار بود از چرخه اجرایی حذف شود که با پیگیری های مستمر از این اتفاق جلوگیری کردیم و اکنون تکمیل این سد در مراحل پایانی خود قرار دارد.

مفتح با اشاره به اینکه به گفته مدیر عامل آب منطقه‌ای استان همدان با بارش‌های پاییز سال‌جاری شاهد آبگیری سد خرمرود خواهیم بود، ادامه داد: با توجه به قرار گرفتن این سد در مسیر جاده تویسرکان به همدان از مسیر گنجنامه، این طرح از پیوست گردشگری نیز برخوردار است و می‌تواند از نقش آفرینی بالایی در جذب گردشگران به تویسرکان برخوردار باشد.

وی خاطرنشان کرد: تکمیل این طرح پیچیدگی‌های خاص خود از لحاظ تامین اعتبارات لازم و تملک زمین‌های مورد نیاز را داشت که با همکاری و هم افزایی همه مسئولان به جلو حرکت کرد.

ظرفیت‌های توسعه تویسرکان با کار جهادی نمایان شوند

فرماندار تویسرکان نیز در حاشیه این بازدید، گفت: شهرستان تویسرکان از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های متنوع و متعددی در جهت توسعه پایدار برخوردار است که باید با کار جهادی نمایان و از آنها بهره وری حداکثری ایجاد شود.
سید مجید شماعی افزود: امروز شاهد حضور استاندار همدان، معاونان وی و جمعی از مسئولان استان در شهرستان تویسرکان هستیم که زمینه‌ساز شتاب‌بخشی به روند توسعه پایدار در این شهرستان است.

وی بیان کرد: تویسرکان باغ شهر بزرگ و مستعدی است که باید با استفاده از همه توانمندی های آن، توسعه پیش رونده و ماندگار را برای مردمش ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه مجموع بودجه سال‌جاری شهرستان تویسرکان رقمی افزون‌بر ۲۱۷ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان است، ادامه داد: این میزان اعتبار، رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد که در قالب ۱۹۶ طرح عمرانی تعریف شده است.

شماعی به طرح های عمرانی کلیدی و محوری شهرستان تویسرکان در راستای شتاب بخشی به روند توسعه همه جانبه در این شهرستان اشاره کرد و گفت: استاندار همدان به همراه جمعی از مسئولان استان امروز با حضور در شهرستان تویسرکان و بعد از ادای احترام به شهدای گمنام آرمیده در پارک کمربسته سرکان از روند اجرایی ساخت سد خرمرود، باغ مادری گردو روستای مراد آباد، نهضت ملی مسکن ۶۱ واحدی ولی عصر(عج) سرکان، پارک جنگلی در حالت ساخت پیرکوئه سرکان، جاده در دست احداث کمربندی سرکان، مجتمع گردشگری تپه ریواسیجان، گاوداری ۵۰۰ راسی شیر افشان بازدید کردند.

وی اضافه کرد: همچنین معاون سیاسی استاندار همدان در نشستی با احزاب و گروه های سیاسی تویسرکان شرکت کرد، معاون هماهنگی اقتصادی استاندار با فعالان اقتصادی شهرستان تویسرکان نشست هم اندیشی برگزار کرد و مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری همدان از پارک بانوان تویسرکان دیدن کرد.
انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha