• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404051609991
  • منبع : نمایندگی فارس

علی‌اصغر کلانتری، سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان برق شیراز شد

علی‌اصغر کلانتری، سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان برق شیراز شد

ایسنا/فارس علی‌اصغر کلانتری، کاپیتان سال‌های طلایی و یکی از چهره‌های شاخص تاریخ باشگاه برق شیراز، با حکم مدیریت این باشگاه به‌عنوان سرمربی تیم بزرگسالان در فصل جدید لیگ دسته دوم فوتبال کشور منصوب شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی باشگاه برق شیراز، در روز پنج‌شنبه ۱۶ مرداد، علی‌اصغر کلانتری با پیشنهاد کمیته فنی و تصویب مدیریت، هدایت تیم فوتبال بزرگسالان برق شیراز را در فصل پیش‌روی رقابت‌های لیگ دسته دوم بر عهده گرفت.

کلانتری که بین سال‌های ۱۳۷۱ تا ۱۳۸۹ نزدیک به دو دهه در قامت بازیکن، کاپیتان و مربی در تیم برق شیراز فعالیت داشته، پس از آن در تیم‌هایی چون فجر شهید سپاسی، فولاد یزد، مس رفسنجان، داماش گیلان، مس سونگون و نفت مسجدسلیمان نیز سابقه مربی‌گری دارد.

باشگاه برق شیراز بازگشت این چهره باسابقه را گامی در مسیر بازسازی افتخارات گذشته و ترسیم آینده‌ای روشن دانسته و بر ضرورت حمایت هواداران وفادار برای موفقیت تیم در فصل جدید تأکید کرده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha