• جمعه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۱۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404051710067
  • خبرنگار : 90069

سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا با ۶ کشته

سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا با ۶ کشته

منابع خبری می گویند در سانحه سقوط یک فروند هواپیمای امداد در نزدیکی نایروبی، پایتخت کنیا دست کم شش تن کشته شدند.

به گزارش ایسنا، به گفته یک مقام محلی این هواپیما متعلق به یک شرکت ارائه دهنده خدمات آمبولانس هوایی بوده که شب گذشته (پنجشنبه) به وقت محلی در یک منطقه مسکونی، درست در خارج از پایتخت کنیا سقوط کرد.

این هواپیما در منطقه مسکونی مویهوکو در شهرستان کیامبو که با نایروبی مرز مشترک دارد در حین سقوط به یک ساختمان برخورد کرد.

مقامات محلی گفتند چهار نفر از سرنشینان هواپیما در این سانحه کشته شدند. همچنین دو قربانی دیگر در داخل خانه‌ای بودند که هواپیما به آن برخورد کرده است.

این شرکت خدمات آمبولانس هوایی تحت عنوان «پزشکان پرواز AMREF» اعلام کرد که این جت متوسط از نوع Cessna Citation XLS از فرودگاهی در نایروبی برخاسته و در حال عزیمت به منطقه سومالی‌لند بود که دچار سانحه شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، شرکت مزبور تعداد تلفات یا علت احتمالی حادثه را اعلام نکرد و در بیانیه‌ای گفت که با مقامات هوانوردی مربوطه و تیم‌های واکنش اضطراری برای مشخص شدن حقایق پیرامون این وضعیت همکاری کامل دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha