• جمعه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404051710209
  • خبرنگار : 50199

رئیس پلیس راه مازندران:

مسدود شدن محور کندوان/ تردد در محورهای هراز و سوادکوه جریان دارد

مسدود شدن محور کندوان/ تردد در محورهای هراز و سوادکوه جریان دارد

ایسنا/مازندران رئیس پلیس راه مازندران اعلام کرد: محور کندوان از ساعت ۱۳ امروز جمعه به‌دلیل محدودیت‌های ترافیکی مسدود خواهد شد و زمان بازگشایی آن توسط پلیس راه در محل تعیین می‌شود.

سرهنگ هادی عبادی، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بازگشایی محور کندوان بر اساس تصمیم پلیس راه در محل و شرایط ترافیکی انجام خواهد گرفت.

سرهنگ عبادی گفت: در حال حاضر تردد در محورهای هراز و سوادکوه برقرار است و ترافیک در منطقه جنوب به شمال پل سفید به صورت سنگین تا نیمه‌سنگین گزارش شده است.

وی با بیان اینکه مداخلات جوی خاصی در محورهای استان مشاهده نمی‌شود، از رانندگان خواست با رعایت قوانین و دستورالعمل‌های پلیس، سفر ایمنی داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha