• شنبه / ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404051810620
  • خبرنگار : 50663

رئیس کانون وکلا دادگستری خراسان رضوی:

اصل مهم در خبرگزاری، استقلال آن است

اصل مهم در خبرگزاری، استقلال آن است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان رضوی گفت: یکی از ارکان مهم خبرگزاری و خبرنگاران استقلال آنان است تا وقایع را بدون واهمه و به درستی روایت کنند.

حسن حسن‌زاده با حضور در تحریریه ایسنا به مناسبت روز خبرنگار، اظهار کرد: استقلال خبرنگار و خبرگزاری را ما به عنوان وکلای دادگستری به دلیل اینکه ما نیز دغدغه استقلال نهاد وکالت را داریم، بیشتر درک کرده و امیدوارم در حوزه خبررسانی همچنان مانند قبل، استقلال وجود داشته باشد.

رئیس کانون وکلای دادگستری خراسان رضوی با تاکید بر وجود استقلال در فعالیت خبرنگاران، ادامه داد: همانطور که نهاد وکالت باید مستقل باشد تا بتواند بدون لکنت از حق مردم دفاع کند، خبرنگار و رسانه باید مستقل باشد و بدون واهمه رسالت خبرگزاری خود را انجام دهد و ما این را در ایسنا شاهد هستیم.

مشروح این دیدار در روزهای آتی منتشر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha