• یکشنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404051911628
  • خبرنگار : 71610

بازداشت یک نظامی صهیونیست به اتهام همکاری با ایران

بازداشت یک نظامی صهیونیست به اتهام همکاری با ایران

پلیس و سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی مدعی بازداشت یک نظامی صهیونیست به اتهام همکاری با جمهوری اسلامی ایران شدند.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های عبری گزارش دادند که پلیس و شاباک (سازمان امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که یک نظامی ارتش این رژیم را به اتهام جاسوسی برای اطلاعات ایران بازداشت کرده‌اند.

طبق گزارش خبرگزاری سما، بر اساس این بیانیه، فرد بازداشت‌شده طی دوره خدمت خود چند مأموریت برای ایران انجام داده و اطلاعاتی را منتقل کرده است.

مقام‌های امنیتی رژیم صهیونیستی این پرونده را «حادثه‌ای بسیار خطرناک» توصیف کرده و اعلام کردند که تحقیقات برای شناسایی دامنه اطلاعات منتقل‌شده و سایر افراد احتمالی مرتبط با این شبکه ادامه دارد.

رژیم صهیونیستی تاکنون جزئیات بیشتری از هویت این نظامی یا شواهد ادعایی ارائه نکرده و تنها به انتشار خبر بازداشت بسنده کرده است.

در گزارش رسانه‌های عبری نیز هیچ سند مشخص یا تأیید قضایی در خصوص این اتهامات منتشر نشده است.

این ادعا در حالی مطرح می‌شود که رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر چندین مورد بازداشت‌ امنیتی را با محور «ارتباط با ایران» اعلام کرده که بسیاری از آن‌ها بدون شفاف‌سازی قضایی و تنها در سطح رسانه‌ای باقی مانده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha