• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۲۱
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد مطلب: 1404052113220

نماینده ایلام در مجلس تأکید کرد

تسریع در اجرای طرح تأمین آب شرب و صنعت ۴ شهرستان از سامانه گرمسیری

تسریع در اجرای طرح تأمین آب شرب و صنعت ۴ شهرستان از سامانه گرمسیری

ایسنا/ایلام در نشست مشترک نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای، بر لزوم سرعت‌بخشی به اجرای پروژه‌های سامانه گرمسیری برای تأمین آب شرب و صنعت شهرستان‌های ایلام، چوار، مهران و دهلران تأکید شد

جلسه بررسی تأمین آب شرب و صنعت شهرستان‌های ایلام، چوار، مهران و دهلران از سامانه گرمسیری، روز سه شنبه ٢١ مرداد، با حضور فریدون همتی نماینده مردم استان ایلام در مجلس شورای اسلامی و مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای ایلام، معاونان و مشاور طرح برگزار شد.

در این نشست، فریدون همتی با اشاره به نقش حیاتی منابع آب در توسعه پایدار، گفت: تأمین آب شرب و آب مورد نیاز بخش صنعت در این شهرستان‌ها باید با برنامه‌ریزی دقیق و زمان‌بندی مشخص دنبال شود.

وی افزود: اجرای سریع پروژه‌های مرتبط با سامانه گرمسیری می‌تواند به رفع نیازهای حیاتی و توسعه اقتصادی منطقه کمک کند.

 علیمرادی نیز گزارشی از وضعیت فعلی منابع آبی و اقدامات انجام شده ارائه داد و با اشاره به تکمیل مرحله نخست مطالعات تأمین آب شرب این چهار شهرستان از سامانه گرمسیری، گفت: این سامانه علاوه بر آب شرب، می‌تواند بخش مهمی از نیاز کشاورزی و صنعت را نیز تأمین کند و هم‌اکنون راهکارهای بهره‌برداری بهینه از آن در دست بررسی است.

انتهای پیام