• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 1404052213330
  • خبرنگار : 71610

ویدیوی جدید حزب‌الله لبنان در مخالفت با زمین گذاشتن سلاح مقاومت

ویدیوی جدید حزب‌الله لبنان در مخالفت با زمین گذاشتن سلاح مقاومت

حزب‌الله لبنان ویدئویی با عنوان «سلاحم مقدس‌تر از آن است که برچیده شود» منتشر کرد؛ اقدامی که هم‌زمان با انتشار نتایج یک نظرسنجی جدید صورت گرفت و نشان می‌دهد اکثر قابل توجهی از لبنانی‌ها با هرگونه اقدام برای خلع سلاح مقاومت بدون راهبرد دفاعی مشخص مخالف هستند.

به گزارش ایسنا، حزب‌الله لبنان ویدئویی با عنوان «سلاحم مقدس‌تر از آن است که خلع شود» منتشر کرد.

طبق گزارش خبرگزاری سما، این ویدئو در حالی منتشر می‌شود که یک نظرسنجی تازه در لبنان نشان داده است که حمایت از گزینه مقاومت همچنان در میان طیف‌های مختلف مذهبی و سیاسی کشور از جایگاه بالایی برخوردار است.

بر اساس این نظرسنجی که توسط «مدیریت آمار و افکارسنجی» وابسته به مرکز مشاوره برای مطالعات و مستندسازی انجام شده، ۵۸ درصد از شرکت‌کنندگان با خلع سلاح حزب‌الله بدون وجود یک راهبرد دفاعی روشن مخالفت کرده‌اند. داده‌ها نشان می‌دهد که نیمی از پاسخ‌دهندگان اهل سنت، حدود یک‌سوم مسیحیان و درصد بالاتری از جامعه دروزی با این اقدام مخالف هستند.

نتایج این مطالعه همچنین حاکی از آن است که ۷۲ درصد شرکت‌کنندگان معتقدند ارتش لبنان به تنهایی قادر به مقابله با هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی نیست و ۷۶ درصد بر این باورند که دیپلماسی به‌تنهایی نمی‌تواند چنین تجاوزی را بازدارندگی کند.

این نظرسنجی درحالی منتشر شده است که دولت لبنان به تازگی با تایید مصوبه‌ای از ارتش این کشور خواست تا پایان سال جاری میلادی طرحی را برای انحصار سلاح در دست دولت و خلع سلاح مقاومت اسلامی لبنان تدوین کند.

در همین حال، حزب‌الله لبنان تصمیم دولت این کشور به ریاست «نواف سلام» برای خلع سلاح مقاومت را اشتباهی بزرگ دانست.

شیخ «نعیم قاسم» دبیرکل حزب‌الله لبنان در سخنانی گفت: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد و این چیزی است که مسؤولان اسرائیلی به وضوح اعلام کرده‌اند. ما مقاوم می‌مانیم و با سربلندی از آن عبور خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha