• چهارشنبه / ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404052213445
  • خبرنگار : 50455

استاندار قم:

تشکل‌های مردم‌نهاد، پایه‌های اصلی توسعه پایدار هستند

تشکل‌های مردم‌نهاد، پایه‌های اصلی توسعه پایدار هستند

ایسنا/قم استاندار قم گفت: تشکل‌های مردم‌نهاد، پایه‌های اصلی توسعه پایدار و از سرمایه‌های ارزشمند هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند و با اتکا به سرمایه اجتماعی، دانش تخصصی و روحیه داوطلبانه اعضای خود، به عنوان پلی میان مردم و حاکمیت عمل می‌کنند.

اکبر بهنام‌جو استاندار قم به مناسبت روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی پیامی صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

«نامگذاری ۲۲ مرداد به نام «روز تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی» فرصتی مغتنم است تا ضمن تبیین نقش و جایگاه تشکل‌ها در جامعه، قدردانی شایسته‌ای داشته باشیم از تلاش‌های بی‌وقفه و تعهد عمیق همه عزیزانی که با عشق، علاقه و روحیه داوطلبانه در مسیر اعتلای جامعه و بهبود کیفیت زندگی شهروندان گام برمی‌دارند.

تشکل‌های مردم‌نهاد، پایه‌های اصلی توسعه پایدار و  از سرمایه‌های ارزشمند هر جامعه‌ای محسوب می‌شوند. این نهادهای مدنی، با اتکا به سرمایه اجتماعی، دانش تخصصی و روحیه داوطلبانه اعضای خود، به عنوان پلی میان مردم و حاکمیت عمل کرده و در عین حال، با اجرای برنامه‌های نوآورانه و مؤثر در عرصه‌های گوناگون، زمینه رفع مشکلات، ارتقای سطح رفاه عمومی، ترویج فرهنگ مسئولیت‌پذیری و مشارکت شهروندی، و تقویت انسجام اجتماعی را فراهم می‌آورند.

در استان قم و مجموعه حاکمیتی استانداری، همواره نقش و جایگاه کلیدی تشکل‌های مردم‌نهاد به عنوان بازوان توانمند دولت در پیشبرد اهداف توسعه‌ای مورد توجه قرار داشته و در این راستا، تلاش شده است تا با تسهیل‌گری و حمایت‌های لازم، بستر مناسبی برای فعالیت‌ این تشکل‌ها فراهم شود.
فرارسیدن این روز را به تمامی فعالان، اعضا و دست‌اندرکاران حوزه تشکل‌ها و مشارکت اجتماعی استان قم تبریک و تهنیت عرض کرده و برای تلاش‌گران این عرصه توفیق روزافزون از درگاه خداوند منان آرزومندم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha