• پنجشنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404052314117
  • خبرنگار : 50649

فارس یکپارچه عشق و ارادت/ دلدادگان اربعین به میدان آمدند

فارس یکپارچه عشق و ارادت/ دلدادگان اربعین به میدان آمدند

ایسنا/فارس همزمان با فرارسیدن اربعین حسینی، امروز پنجشنبه ۲۳ مرداد، مردم مؤمن و عاشق اهل‌بیت(ع) در سراسر استان فارس با حضور گسترده در مراسم پیاده‌روی دلدادگان اربعین، عشق و ارادت خود را به سید و سالار شهیدان ابراز کردند و پیمانی دوباره با آرمان‌های عاشورا بستند.

در شیراز، این مراسم از صبح امروز با قرائت زیارت عاشورا در میدان امام حسین(ع) آغاز شد و شرکت‌کنندگان با عبور از خیابان‌های مرکزی شهر، مسیر منتهی به حرم مطهر حضرت احمدبن‌موسی شاهچراغ(ع) را طی کردند.

زائران در طول مسیر با سردادن شعارهای «لبیک یا حسین(ع)» و «مرگ بر آمریکا و اسرائیل»، وفاداری خود را به مکتب عاشورا و حمایت از ملت‌های مظلوم جهان به‌ویژه مردم غزه اعلام کردند.

در مسیر حرکت، ایستگاه‌های صلواتی و موکب‌های فرهنگی توسط هیئات مذهبی و گروه‌های مردمی برپا شده و پذیرایی از زائران انجام شد.

تأکید بر پیام مقاومت و وحدت

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس، در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایسنا گفت: اربعین حسینی جلوه‌گاه عزم و اراده ملت‌های عدالت‌خواه است. این پیاده‌روی نمادی از وفاداری به راه آزادگی و فریادی علیه ظلم و جنایت، به‌ویژه جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع غزه است.

حجت‌الاسلام حسین ملک‌مکان افزود: یاد شهدای پرافتخار ایران اسلامی، به‌ویژه شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه، چراغ هدایت ما در این مسیر است تا با وحدت و همدلی، پیام آزادی و مقاومت را به جهانیان برسانیم.

سنگ تمام هیئات مذهبی 

رضا محمدیان، رئیس شورای هیئات مذهبی فارس، نیز در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به فعالیت گسترده هیئات مذهبی در این رویداد گفت: امسال با هماهنگی کامل، موکب‌های فرهنگی و ایستگاه‌های صلواتی در سراسر استان برپا شد و هزاران نفر از مردم در فضای معنوی و عاشورایی مسیرهای پیاده‌روی شرکت کردند.

وی تأکید کرد: اربعین، مدرسه بزرگ عشق و معرفت است و حضور مردم در این راهپیمایی، فرهنگ مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم را زنده نگه می‌دارد.

به گزارش ایسنا، پیاده‌روی دلدادگان اربعین حسینی امروز به‌طور همزمان در تمامی شهرستان‌های استان فارس همراه با قرائت زیارت اربعین و سوگواری برگزار شده و یا در بعدازظهر امروز برگزار خواهد شد. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha