• جمعه / ۲۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404052414339
  • خبرنگار : 71415

درخواست گوترش برای توقف پروژه شهرکسازی جدید رژیم صهیونیستی

درخواست گوترش برای توقف پروژه شهرکسازی جدید رژیم صهیونیستی

در پی اعلام طرح‌های جدید رژیم صهیونیستی به منظور احداث شهرک‌های جدید در کرانه باختری، دبیرکل سازمان ملل خواهان متوقف شدن این طرح‌ها شد.

به گزارش ایسنا، بر اساس اعلام «استفان دوجاریک»، سخنگوی سازمان ملل، «آنتونیو گوترش»، دبیرکل این سازمان از رژیم صهیونیستی خواست برنامه‌های ساخت شهرک‌های جدید در کرانه باختری اشغالی را متوقف کند.

این موضع بعد از آن مطرح شد که «بتسلئیل اسموتریچ»، وزیر دارایی رژیم صهیونیستی اوایل پنجشنبه ساخت شهرک‌های یهودی جدید در منطقه موسوم به E۱ را در نزدیکی قدس شرقی تصویب کرد؛‌ شهرک‌هایی که طبق گفته او قرار است این شهر را از کرانه باختری جدا ساخته و جلوی ایده تشکیل یک کشور فلسطینی را بگیرند.

دوجاریک گفت: «دبیرکل سازمان ملل از مقام‌های اسرائیلی می‌خواهد فورا پیشبرد این فرآیند را متوقف کنند. او بار دیگر تاکید می‌کند دولت اسرائیل باید همه فعالیت‌های شهرکسازی را طبق وظایفش بر اساس قوانین بین‌المللی و نظر مشورتی ۱۹ ژوئیه ۲۰۲۴ دیوان بین‌المللی دادگستری متوقف کند.»

در ادامه این بیانیه تصریح شد شهرکسازی‌های اسرائیل در کرانه باختری از جمله در قدس شرقی و سیستمی که در ارتباط با آنها پیاده‌سازی شده نقض قوانین بین‌المللی محسوب می‌شوند.

وبسایت خبری «یوراکتیو» اواخر ماه ژوئن با استناد به یک نامه فرستاده شده برای «کایا کالاس»، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گزارش داد بلژیک، فنلاند، ایرلند، لوگزامبورگ، لهستان، پرتغال، اسلوونی، اسپانیا و سوئد از این بلوک خواسته‌اند هر گونه تجارت را با شهرک‌نشین‌های اسرائیلی کرانه باختری رود اردن متوقف کند.

فعالیت‌های شهرکسازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری به یکی از عوامل تضعیف روابط این رژیم با متحدانش تبدیل شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha