• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404052514826
  • خبرنگار : 71219

شهرام حقیقت‌دوست و امیرحسین فتحی در «این پیپ نیست»

شهرام حقیقت‌دوست و امیرحسین فتحی در «این پیپ نیست»

فیلم «این پیپ نیست» به کارگردانی مصطفا کوشکی و به تهیه‌کنندگی حسن مصطفوی براساس نمایشنامه محمد مساوات در مراحل فنی پس از تولید است.

حسن مصطفوی که مدتی قبل فیلم «برف آخر» به تهیه‌کنندگی او در سینماها اکران شد، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره فیلمی که آذرماه سال گذشته مجوز ساخت آن را گرفته، بیان کرد: این مجوز برای ساخت فیلمی با نام «این یک فیلم نیست» به نویسندگی و کارگردانی مصطفا کوشکی صادر شد که فیلمبرداری آن زمستان سال گذشته به پایان رسید و این روزها توسط فرهاد قدسی در مرحله اصلاح رنگ و نور است.

به گفته وی شهرام حقیقت‌دوست، امیرحسین فتحی، یسنا میرطهماسب، نازنین کریمی با حضور لیلی رشیدی و بهزاد فراهانی گروه بازیگران فیلم سینمایی «این پیپ نیست» را تشکیل می‌دهند.

کوشکی اولین فیلم سینمایی خود را با مشاوره محمدهادی کریمی ساخته و فیلمبرداری فیلمش را نیز محمود کلاری برعهده داشته است.

همچنین این روزها ندا محسنی صداگذاری، کامیار شفیع‌پور جلوه‌های ویژه بصری و بهرنگ عباسپور ساخت موسیقی این فیلم را انجام می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha