به گزارش ایسنا، وین رونی معتقد است منچستریونایتد فصل آینده به لیگ قهرمانان اروپا باز خواهد گشت. گلزن شماره یک تاریخ «شیاطین سرخ» در برنامه Match of the Day حاضر شد و پیشبینی کرد که تیم سابقش در جمع پنج تیم برتر قرار خواهد گرفت و سهمیه حضور در مسابقات لیگ قهرمانان را کسب خواهد کرد.
رونی گفت: هنوز فکر میکنم به یک یا دو خرید دیگر نیاز داریم اما میبینم که روبن آموریم چه میکند و اوضاع برای منچستریونایتد بهتر به نظر میرسد. فکر میکنم یونایتد به جمع پنج تیم برتر راه پیدا خواهد کرد. امیدوارم این اتفاق رخ دهد. شاید حتی تیم بهتر از پیشبینی من هم عمل کند.
ضعیفترین فصل
فصل گذشته ضعیفترین فصل منچستریونایتد در لیگ برتر بود و این تیم در رتبه پانزدهم قرار گرفت و نتوانست هیچ جام و عنوانی را به دست بیاورد و در فینال لیگ اروپا نیز برابر تاتنهام شکست خورد.
ریو فردیناند، کاپیتان سابق شیاطین سرخ، به تازگی پیشبینی کرده بود یونایتد در رتبه هفتم یا هشتم به کارش پایان دهد. هر دو در نظرات خود اشاره کردند که تیم روبن آموریم به یک یا دو بازیکن دیگر نیاز دارد.
یونایتد تابستان امسال چندین بازیکن جدید از جمله متیوس کونیا از ولورهمپتون، برایان امبومو از برنتفورد و بنجامین ششکو را از لایپزیگ خرید. علاوه بر آنها منچستریونایتد دیگو لئون مدافع چپ ۱۸ ساله پاراگوئهای را از سرو پورتنو جذب کرد. یونایتد مارکوس رشفورد را به بارسلونا فروخت و جیدون سانچو، آنتونی و الخاندرو گارناچو نیز به دنبال جداییاند.
فصل جدید لیگ برتر دیشب (۲۴ مرداد) با بازی بین لیورپول و بورنموث آغاز شد و منچستریونایتد یکشنبهشب پذیرای آرسنال خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات