• شنبه / ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404052514897
  • خبرنگار : 50455

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت استان خبر داد؛

کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان قمی

کمبود ید در زنان باردار و دانش‌آموزان قمی

ایسنا/قم رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت استان قم گفت: میانگین ید در قم پایین‌تر از میانگین کشوری است و در این بین کمترین سطح را در زنان باردار و دانش‌آموزان شاهد هستیم.

روح‌الله فلاح با اشاره به نتایج ششمین پایش ملی ید گفت: میزان ید در زنان باردار با میانه ۱۰۲، کمترین مقدار در بین استان‌های کشور است و در دانش‌آموزان ۸ تا ۱۲ سال نیز قم رتبه چهارم از پایین را دارد؛ این در حالی است که در سال ۱۳۹۴ استان قم در وضعیت مطلوب قرار داشت اما اکنون به شرایط حاشیه‌ای رسیده‌ایم.

رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت استان قم استفاده از نمک طعام یددار را ضروری دانست و گفت: در حال حاضر سه کارخانه در استان قم نمک یددار تصفیه‌شده تولید می‌کنند، اما چالش‌هایی مانند شبه طب‌ها و جایگزینی نمک‌های دریایی و فله‌ای و همچنین ورود نمک‌های کم‌ید از دیگر استان‌ها مشکلات جدی ایجاد کرده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم در روز شنبه ۲۵ مرداد، به گفته وی، این موضوع در کمیسیون استانی مطرح و مقرر شده با همکاری صدا و سیما، دانشکده طب سنتی و آموزش و پرورش، آموزش و تبلیغات در این زمینه تقویت شود؛ همچنین، مسئولان غذا و دارو موظف شده‌اند بازرسی‌های سخت‌گیرانه‌تری انجام داده و از ورود نمک‌های غیرمجاز جلوگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha