روحالله فلاح با اشاره به نتایج ششمین پایش ملی ید گفت: میزان ید در زنان باردار با میانه ۱۰۲، کمترین مقدار در بین استانهای کشور است و در دانشآموزان ۸ تا ۱۲ سال نیز قم رتبه چهارم از پایین را دارد؛ این در حالی است که در سال ۱۳۹۴ استان قم در وضعیت مطلوب قرار داشت اما اکنون به شرایط حاشیهای رسیدهایم.
رئیس گروه تغذیه معاونت بهداشت استان قم استفاده از نمک طعام یددار را ضروری دانست و گفت: در حال حاضر سه کارخانه در استان قم نمک یددار تصفیهشده تولید میکنند، اما چالشهایی مانند شبه طبها و جایگزینی نمکهای دریایی و فلهای و همچنین ورود نمکهای کمید از دیگر استانها مشکلات جدی ایجاد کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم در روز شنبه ۲۵ مرداد، به گفته وی، این موضوع در کمیسیون استانی مطرح و مقرر شده با همکاری صدا و سیما، دانشکده طب سنتی و آموزش و پرورش، آموزش و تبلیغات در این زمینه تقویت شود؛ همچنین، مسئولان غذا و دارو موظف شدهاند بازرسیهای سختگیرانهتری انجام داده و از ورود نمکهای غیرمجاز جلوگیری کنند.
انتهای پیام
نظرات