• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۲۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404052615359
  • خبرنگار : 50175

مدیر امور منابع آب شهرستان خبر داد

مسدود شدن ۲۷ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد/ انسداد کلیه چاه‌های غیرمجاز تا آخر سال

مسدود شدن ۲۷ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد/ انسداد کلیه چاه‌های غیرمجاز تا آخر سال

ایسنا/لرستان مدیر امور منابع آب بروجرد از مسدود شدن ۲۷ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان خبر داد.

حمزه حسنوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: ۱۱۰ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد شناسایی شده که از ابتدای سال تاکنون ۲۷ چاه غیرمجاز در شهرستان پُر شده است.

وی با بیان اینکه از این تعداد چاه غیرمجاز شناسایی شده ۳۰ حلقه چاه مربوط به سنگبری‌ها بوده و در حال حاضر دارای مجوز هستند، خاطرنشان کرد: از ابتدای سال زراعی ۱۴۰۳ حدود ۶۵ حلقه چاه غیرمجاز در بروجرد مسدود شده‌اند.

مدیر امور منابع آب بروجرد اضافه کرد: در مجموع ۱۷ الی ۱۸ چاه شناسایی شده غیرمجاز در شهرستان باقی مانده که در مورد آنها حکم صادر شده و تا پایان سال جاری مسدود خواهند شد که بیشتر آنها در بخش شیروان است.

حسنوند با بیان اینکه شهرستان بروجرد در راستای مسدود کردن چاه‌های غیرمجاز در استان رتبه اول را دارد، بیان کرد: این اقدامات با هدف جلوگیری از برداشت‌های غیرقانونی و حفاظت از ذخایر آب‌های زیرزمینی، با حضور مدیر و کارشناسان اداره منابع آب شهرستان بروجرد و یگان انتظامی انجام شد. این چاه‌های غیرمجاز که عمدتاً در بخش کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گرفتند، مسدود و مسلوب‌المنفعه شدند.

وی ادامه داد: با توجه به خشکسالی و آبدهی منابع آبی، مردم به سمت حفر چاه‌های غیرمجاز گرایش پیدا می‌کنند لذا بهره‌برداران چاه‌های مجاز با نصب کنتورهای هوشمند به مدیریت برداشت آب کمک کنند.

مدیر امور منابع آب بروجرد تصریح کرد: اقدامات غیرقانونی ضمن تضییع حقوق عمومی باعث تخریب منابع طبیعی و کاهش دسترسی به آب برای نسل‌های آینده خواهد شد. برخورد قانونی با این تخلفات به‌منظور حفظ منابع حیاتی در اولویت قرار دارد.

حسنوند تاکید کرد: کشاورزان برای صیانت از آب‌های زیرزمینی از حفر چاه‌های غیرمجاز، انتقال آب به اراضی خارج از محدوده چاه، نصب منصوبات غیرمجاز روی چاه‌های تحت مالکیت، خودداری کنند.

وی اظهار کرد: کشاورزان باید به نصب کنتور هوشمند اقدام کنند چون این مهم در راستای کنترل بحران آب بسیار مهم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha