• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404052615509
  • خبرنگار : 50294

کارشناس هواشناسی استان خبر داد:

ورود گرد و غبار از عراق به کردستان/ کاهش کیفیت هوا در نیمه غربی

ورود گرد و غبار از عراق به کردستان/ کاهش کیفیت هوا در نیمه غربی

ایسنا/کردستان کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان از ورود توده گرد و غبار از کشور عراق به استان طی امروز و فردا خبر داد و گفت: این شرایط موجب کاهش دید و افت کیفیت هوا به‌ویژه در نیمه غربی خواهد شد.

خبات قمری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر گرد و غبار وارد شده از عراق دید افقی در مریوان را به حدود هشت کیلومتر کاهش داده است.

وی افزود: روز گذشته ۲۵ مرداد دما در گرم‌ترین ساعت به ۳۹ درجه و امروز صبح ۲۶ مرداد در خنک‌ترین ساعت به ۱۵ درجه سانتی‌گراد رسید.

قمری بیان کرد: بر اساس بررسی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی، هوای استان تا پایان هفته پایدار خواهد بود و در بیشتر ساعات، آسمان صاف و آفتابی پیش‌بینی می‌شود و در بعدازظهرها وزش باد خواهیم داشت.

کارشناس هواشناسی استان با بیان اینکه بخشی از توده گرد و خاک عراق طی امروز و فردا(۲۷ و ۲۸ مرداد) وارد استان می‌شود، تصریح کرد: این شرایط باعث کاهش کیفیت هوا و افت دید خواهد شد؛ همچنین دمای روزانه از فردا تا چهارشنبه حدود دو درجه افزایش خواهد یافت و دوباره شاهد هوای گرم در استان خواهیم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha