یکشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ | ۱۳:۵۵
منبع: نمایندگی لرستان
احداث ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بروجرد

احداث ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بروجرد

لرستان (ایسنا) - معاون استاندار لرستان از احداث ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در بروجرد خبر داد.

قدرت الله ولدی ۲۶ مرداد در جلسه بررسی انرژی‌های تجدیدپذیر و نیروگاه‌های کوچک خورشیدی اظهار کرد: براساس دستور رئیس‌جمهور و برنامه زمان‌بندی ابلاغ‌شده از سوی استاندار، اجرای طرح توسعه نیروگاه‌های خورشیدی و مدیریت مصرف انرژی با هدف رفع ناترازی برق در بروجرد آغاز شده است.

وی خاطرنشان کرد: براساس برنامه چهار ساله ابلاغی ۵۷ مگاوات انرژی تجدیدپذیر و نیروگاه خورشیدی در این شهرستان احداث خواهد شد که سهم امسال ۱۶ مگاوات است.

فرماندار ویژه بروجرد اضافه کرد: پیش‌بینی می‌شود با همکاری شرکت توزیع برق، دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی، جهاد کشاورزی، کمیته امداد، بهزیستی و مشارکت مردم، ۳۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی تا پایان مهلت ابلاغ‌شده در سال جاری احداث شود.

ولدی بیان کرد: کمیته‌ای با مسئولیت معاون عمرانی فرماندار، اداره برق و منابع طبیعی تشکیل شده که ۵۱۵ هکتار زمین در ۱۸ نقطه شهرستان برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی مقیاس کوچک تعیین شده است.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاران جدیدی وارد پروژه شده‌اند و صدور مجوزهای بی‌نام برای تسهیل سرمایه‌گذاری در دست اقدام است، همچنین استعلام‌های قانونی مرتبط پیش از ورود سرمایه‌گذار انجام خواهد شد.

معاون استاندار لرستان تصریح کرد: وزارت نیرو خرید تضمینی برق را با نرخ‌های به‌روز انجام می‌دهد و بازگشت اصل سرمایه طی سه سال و سپس سودآوری برای سرمایه‌گذار پیش‌بینی شده است.

نصب بیش از ۱۰۰۰ کنتور هوشمند در بروجرد

محمدعلی خسروی رئیس امور برق یک بروجرد در این جلسه، گفت: در راستای مدیریت مصرف برق برای یک هزار و ۲۲۶ مشترک برق کشاورزی، صنعتی، تجاری و خانگی کنتور هوشمند نصب شده است‌.

وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار مگاوات برق از طریق نیروگاه خورشیدی در شهرستان بروجرد تولید می‌شود، خاطرنشان کرد: در بخش کشاورزی ۲۵۲ مشترک، در بخش صنعتی ۳۱۷ مشترک، در بخش تجاری پرمصرف ۴۰۷ مشترک و در بخش خانگی ۲۵۰ مشترک پر مصرف هوشمند شدند.

رئیس امور برق یک بروجرد اضافه کرد: این مشترکان در صورت مصرف مازاد به‌صورت هوشمند و از راه دور برق‌شان قطع خواهد شد.

ثبت‌ نام مددجویان بروجرد برای نصب نیروگاه خورشیدی

همچنین محمدپیرهادی رئیس کمیته امداد بروجرد در این جلسه، اظهار کرد: ۵۵۸ متقاضی، در هفت هکتار از اراضی روستایی برای احداث نیروگاه خورشیدی ثبت‌ نام کردند که جمعاً پنج مگاوات برق از انرژی خورشیدی تولید خواهد شد. در این راستا ۱۴۰ نفر از متقاضیان تولید برق خورشیدی به بانک رسالت معرفی شده که ۷۰ نفر پذیرفته شده است و ۷۰ متقاضی از مددجویان شهری کمیته امداد برای تولید انرژی خورشیدی روی پشت‌ بام تاکنون ثبت‌ نام شده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها