یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۸
منبع: نمایندگی ایلام
کشف و شناسایی یک فقره اختلاس در یکی از ادارات دولتی ایلام

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان خبر داد

کشف و شناسایی یک فقره اختلاس در یکی از ادارات دولتی ایلام

ایلام (ایسنا) - رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ایلام از کشف و شناسایی یک فقره اختلاس در یکی از ادارات دولتی استان و معرفی افراد مرتبط با این پرونده به مرجع قضائی خبر داد.

سرهنگ مهدی کیانی یکشنبه ۵ مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در راستای مبارزه با مفاسد و جرایم اقتصادی، موضوع وقوع اختلاس در یکی از ادارات دولتی استان با هماهنگی مرجع قضائی به‌صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.

وی خاظرنشان کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با انجام اقدامات تخصصی، بررسی اسناد و مدارک و انجام تحقیقات لازم، ابعاد مختلف این پرونده را بررسی و افراد مرتبط با جرم را شناسایی کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان ایلام تصریح کرد: پس از تکمیل تحقیقات و جمع‌آوری مستندات، پرونده به همراه افراد مرتبط برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی ارسال شد.

کیانی با تأکید بر استمرار اقدامات پلیس در حوزه مبارزه با مفاسد اقتصادی اضافه کرد: پلیس امنیت اقتصادی با جدیت و در چارچوب قانون با جرایم و مفاسد اقتصادی و تضییع حقوق بیت‌المال برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها