• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404052716306
  • خبرنگار : 50199

معاون هواشناسی استان خبرداد

هشدار جوی سطح زرد افزایش دما در مازندران

هشدار جوی سطح زرد افزایش دما در مازندران

ایسنا/مازندران معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران از شکل‌گیری الگوی تابستانه و افزایش دما در استان در روزهای پایانی مرداد خبر داد و نسبت به افزایش مصرف انرژی و ریسک آتش‌سوزی هشدار داد.

احمد اسدی، در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: از دوشنبه ۲۷ مرداد تا چهارشنبه ۲۹ مرداد، سامانه‌ای با الگوی تابستانه وارد استان خواهد شد که باعث افزایش دما و بی‌هنجاری نسبت به میانگین بلندمدت می‌شود.

وی افزود: این شرایط منجر به افزایش مصرف حامل‌های انرژی، بالا رفتن پتانسیل آتش‌سوزی در مراتع، مزارع و جنگل‌ها و همچنین ایجاد تنش دمایی و آسیب احتمالی به گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها خواهد شد.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی مازندران گفت: به مردم توصیه می‌کنیم در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنند و از روشن کردن آتش در مراتع و مزارع خودداری کنند.

اسدی افزود: همچنین کنترل دقیق دما و رطوبت در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها و انجام سایر اقدامات پیشگیرانه ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha