محمدجواد ظریف، امروز دوشنبه ۲۷مرداد در دیدار با هنرمندان اظهار کرد: جمعی از بهترین اساتید و فرهیختگان هنر ایران گردهم میآیند و همه برای بزرگداشت او سر تعظیم فرود میآورند. چنین جایگاهی نه فقط به دلیل هنرمندی، بلکه بهواسطهی انسانیتی است که به زیور هنر آراسته شده است.
وی افزود: استاد فرشچیان انسانی سرشار از عشق بود؛ عشقی که به اهلبیت(ع) داشت، بارها در کلام و آثارش دیده میشد. هر کس فرصتی برای نشست و برخاست با او پیدا میکرد، این ارادت را لمس میکرد. عشق استاد به ایران، عشق استاد به انسانیت، از وجودش تراوش میکرد.
به گزارش ایسنا، وزیر اسبق امور خارجه ادامه داد: یاد دارم در پاریس دیداری داشتم؛ سال نو میلادی بود و ما کتابهای استاد را برای مقامات میفرستادیم. میگفتیم، فرشچیان، ایران و نماد ایران است. بارها استاد با همان تواضع مثالزدنیاش ما را گردهم میآورد. یادم هست یکبار از اصفهان به آمریکا آمده بود. همان فرشی را که همیشه میگفتم روی آن نوشته بود «بنیآدم اعضای یکدیگرند»، آورد. میدانید که همان را برای سردر سازمان ملل بردند.
ظریف تصریح کرد: این خاطرهها هیچگاه از یادم نمیروند. استاد محمود فرشچیان واقعاً خیلی بزرگ بود؛ بسیار بسیار بزرگ. ایران، اصفهان و جهانِ هنر، گوهر بزرگی را از دست داد و امروز همه دوستداران هنر عزادارند.
انتهای پیام
نظرات