• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404052716492
  • خبرنگار : 50040

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان تاکید کرد

بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر با محوریت تبیین اهداف استکبار در ترور شخصیت های موثر انقلاب

بزرگداشت شهیدان رجایی و باهنر با محوریت تبیین اهداف استکبار در ترور شخصیت های موثر انقلاب

ایسنا/گیلان رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان گفت: مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با محوریت تبیین اهداف استکبار جهانی در ترور شخصیت‌های موثر انقلاب اسلامی در دو سال اخیر برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی اشجری امروز دوشنبه ۲۷ مرداد در نشست ستاد بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و ستاد بزرگداشت هفته وحدت که در سالن جلسات شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گیلان برگزار شد، با تبیین شخصیت انقلابی و ممتاز شهیدان رجایی و باهنر، گفت: مراسم چهل وچهارمین سالگرد شهادت شهدای هشتم شهریور در شرایطی برگزار می‌شود که ایران اسلامی زخم‌خورده جنگ تحمیلی رژیم نامشروع و جنایتکار صهیونیستی و حامی استکباری آن، شیطان بزرگ، آمریکای جهانخوار است.

وی با بیان اینکه مراسم بزرگداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با محوریت تبیین اهداف استکبار جهانی در ترور شخصیت‌های موثر انقلاب اسلامی در دو سال اخیر برگزار خواهد شد، اظهار کرد: معرفی ابعاد اخلاقی و مدیریتی شهیدان رجایی و باهنر به نسل جوان از ضرورت‌های امروز ایران اسلامی است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با تاکید بر اینکه ترور شخصیت‌های موثر و انقلابی ایران، ابزار راهبردی سیاست خارجی دشمن است، تصریح کرد: ترور سرداران، فرماندهان، دانشمندان و جمع کثیری از غیرنظامیانان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، گواه صادقی بر دشمنی دیرینه استکبار جهانی با ملت ایران است.

حجت‌الاسلام اشجری با اشاره به اینکه شهدای جنگ ناجوانمردانه ۱۲ روزه، ادامه‌دهندگان راه شهیدان رجایی و باهنر هستند، بیان کرد: عامل انفجار دفتر نخست وزیری، شخصی به نام مسعود کشمیری(عضو گروهک منافقین) و دبیر شورای امنیت بود که توانست با نفوذ خود در بدنه نظام، این دو چهره خدوم و نام آشنای انقلاب اسلامی را به شهادت برساند.

وی با تاکید بر اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی در خنثی‌سازی دسیسه‌های دشمنان، گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، مسئله نفوذ را در مقطع حساس کنونی بیش از هر زمان دیگری رصد کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اهمیت بزرگداشت هفته وحدت، اضافه کرد: این هفته از روز جمعه، ۱۴ شهریور مطابق با ۱۲ ربیع الاول آغاز شده و تا روز چهارشنبه، ۱۹ شهریور مطابق با ۱۷ ربیع الاول ادامه خواهد داشت.

وی شعار محوری هفته وحدت را «در پرتو عشق به احمد(ص)، اتحاد ملت، وحدت امت» اعلام کرد و افزود: جشن‌ها و برنامه‌های این هفته به یمن و مبارکی یک‌هزار و پانصدمین سالروز ولادت رسول مهربانی حضرت محمد(ص)، به بهترین شکل برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام اشجری با تاکید بر اینکه آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد در هفته وحدت عملی خداپسندانه و گامی موثر در تقویت سرمایه اجتماعی نظام مقدس اسلامی است، اظهار کرد: ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند، همه توان خود را برای آزادی تعداد قابل توجهی از زندانیان نیازمند در هفته وحدت به کار گیرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان با اشاره به اینکه کمک‌های مومنانه یکی از توصیه‌های همیشگی رهبر معظم انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: ظرفیت نماز جمعه ۱۴ شهریور همزمان با آغازین روز هفته وحدت، فرصت مناسبی برای همدلی و وحدت است.

به گزارش ایسنا به نقل از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گیلان، در پایان این نشست ۱۱۰ مصوبه به منظور بزرگداشت باشکوه چهل وچهارمین سالگرد شهادت شهیدان رجایی و باهنر و ۳۱ مصوبه برای بزرگداشت شکوهمند هفته وحدت به تصویب اعضا رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha