• دوشنبه / ۲۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404052716779
  • خبرنگار : 50294

کردستان اول شهریور تعطیل است / کاهش ساعت کار در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه

کردستان اول شهریور تعطیل است / کاهش ساعت کار در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه

ایسنا/کردستان بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت انرژی استان کردستان با توجه به استمرار گرمای هوا، فعالیت دستگاه‌های اجرایی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی و بانک‌های استان در روزهای ۲۸ و ۲۹ مرداد از ساعت شش تا ۱۱ صبح خواهد بود و روز شنبه اول شهریور هم تعطیل است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری کردستان در روز دوشنبه ۲۷ مرداد، دستگاه‌های خدمات‌رسان و امدادی مشمول این تعطیلی نبوده و ساعات کاری آنها بدون تغییر ادامه خواهد داشت.

همچنین اختیار تعطیلی مراکز قضائی و دانشگاه‌ها با توجه به برگزاری امتحانات پایان‌ترم، بر عهده مدیریت این مراکز گذاشته شده است.

شعب منتخب بانک‌های استان نیز در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۱ تا ۱۳ به‌صورت کشیک فعال خواهند بود.

این تصمیم با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی اتخاذ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha