• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404052917800
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس کل دادگستری استان:

ایجاد جاده سلامت در کاهش بار ترافیکی نوار ساحلی غرب مازندران موثر است

ایجاد جاده سلامت در کاهش بار ترافیکی نوار ساحلی غرب مازندران موثر است

ایسنا/مازندران رئیس کل دادگستری مازندران ایجاد جاده سلامت در ساحل دریا را خواسته به حق مردم استان مازندران عنوان کرد و گفت: توجه ویژه به اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و ایجاد جاده سلامت در نوار ساحلی مازندران، در مقابله با تصرف سواحل دریا به عنوان انفال و همچنین کاهش بار ترافیکی شهرهای غربی استان به ویژه در ایام تعطیل بسیار موثر خواهد بود.

عباس پوریانی در نشست اعضای شورای قضایی استان با اعضای مجمع نمایندگان مازندران در محمودآباد، با اشاره به ظرفیت بالای نمایندگان مردم مازندران در مجلس شورای اسلامی، افزود: دستگاه قضایی مازندران، نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی و مجموعه استانداری در کنار یکدیگر بوده و با حمایت های نماینده مقام معظم رهبری در مازندران در راستای رفع مشکلات، معضلات و چالش های استان، اهتمام دارند.

رئیس کل دادگستری مازندران با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی برای همراهی و کمک در حل مسائل و مشکلات عمده استان به ویژه حوزه حقوق عامه آمادگی کامل دارد، به نقش و ظرفیت بالای نمایندگان مردم در مجلس برای حل مشکلات بزرگ استان از جمله حوزه رفع تداخلات و صدور اسناد مالکیت برای زمین های مردم اشاره و خاطرنشان کرد: مشکلات متعدد استان مازندران در بخش های مختلف با تعامل، همراهی و بسیج همه امکانات و ظرفیت ها قابل حل خواهد بود.

پوریانی در بخش دیگری از سخنان خود واردات برنج در فصل برداشت را ظلم به کشاورزان دانست و با بیان اینکه ۴۲ درصد از برنج کشور را استان مازندران تامین می‌کند، افزود: همه ساله هنگام فصل برداشت، واردات برنج به کشور آزاد می‌شود که این امر، ظلم آشکار به کشاورزان زحمتکش مازندران و سایر استان‌های شمالی است.

رئیس کل دادگستری مازندران همچنین با اشاره به اثرات زیست‌محیطی و مخرب مازوت‌سوزی در نیروگاه نکا، تصریح کرد: سوخت مازوت مصرفی نیروگاه نکا برای سلامتی مردم استان بسیار مضر بوده و با توجه به درجه کیفی پایین، مشکلات زیست محیطی از سطح وسیعی از شرق تا غرب استان را موجب شده است.

پوریانی با بیان اینکه دستگاه قضایی استان با هرگونه ساخت و ساز غیرمجاز در استان برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت، خاطرنشان کرد: بیش از ۱۲۰ هزار واحد مسکونی غیرمجاز در مازندران شناسایی شده که از خدمات مختلف مانند آب، برق و گاز استفاده می‌کنند.

پوریانی همچنین ایجاد جاده سلامت در ساحل دریا را خواسته به حق مردم مازندران برشمرد و افزود: ایجاد جاده سلامت در سواحل دریای مازندران از گلوگاه تا رامسر، یک ضرورت و ظرفیتی ارزشمند است و با توجه به ابلاغ فرمان مقام معظم رهبری در خصوص سیاست های کلی توسعه دریا محور، این مهم باید به بهترین شکل ممکن در مازندران محقق شود.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: ایجاد جاده سلامت در نوار ساحلی استان، علاوه بر بهره‌مندی مردم منطقه و مسافران از نعمات خدادادی و توجه ویژه به اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور، در مقابله با تصرف سواحل دریا به عنوان انفال و همچنین کاهش بار ترافیکی شهرهای غربی استان به ویژه در ایام تعطیل نیز بسیار موثر خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری مازندران، در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد، در این نشست نمایندگان حوزه‌های مختلف مازندران به بیان مشکلات کلان استان و همچنین مسائل مبتلابه حوزه انتخابی خود پرداختند و با حضور رئیس کل دادگستری مازندران، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، معاونین دادگستری مازندران، اعضای شورای قضایی استان و فرماندار محمودآباد، در خصوص موارد مطرح گفت‌وگو و تبادل نظر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha