شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۴:۵۸
حضور کبدی‌کار خراسان رضوی در اردوی مشترک هند در مسیر ناگویا

حضور کبدی‌کار خراسان رضوی در اردوی مشترک هند در مسیر ناگویا

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس هیأت کبدی خراسان رضوی گفت: اردوی آماده‌سازی تیم ملی کبدی بانوان اعزامی به به بازی‌های آسیایی ناگویا از ۲۲ تا ۳۱ مرداد در هند برگزار می‌شود که آیناز فرامرزی، کبدی‌کار خراسان رضوی در این اردو حضور دارد.

امرالله سجادیان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: دوشنبه ۱۹ مرداد فراخوان مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی مربوط به رقابت‌های آسیایی ۲۰۲۶ اعلام شد و ورزشکاران از نقاط مختلف استان خراسان رضوی در این مرحله حضور پیدا کردند. در این فراخوان ورزشکارانی پنج شهرستان استان شرکت کردند که پس از برگزاری مراحل انتخابی، تعدادی از ورزشکاران برای حضور در رقابت‌های پیش رو انتخاب شدند.

وی با اشاره به وقفه ایجاد شده در فعالیت این گروه از ورزشکاران، تصریح کرد: این نخستین بار پس از چند سال بود که گروه مجدداً در کنار یکدیگر جمع شده‌اند و تمرین و فعالیت مشترک خود را دنبال می‌کنند. طبیعتاً چنین وقفه‌ای می‌تواند روی آمادگی ورزشکاران تأثیرگذار باشد، اما حضور دوباره آن‌ها در کنار یکدیگر زمینه را برای بازگشت قدرتمند به مسابقات فراهم می‌کند.

رئیس هیأت کبدی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با عملکرد خوبی که آیناز فرامرزی، کبدی‌کار خراسان رضوی در این مسابقات داشت، توانست به اردو تیم ملی راه یابد و اکنون در اردوی مشترک تیم ملی کبدی در هند در حال آماده‌سازی است. در این اردو قرار است چند بازی تدارکاتی نیز با تیم هند داشته باشند.

وی تصریح کرد: در ایامی که کشور درگیر جنگ بود، فعالیت‌های ورزشی نیز با مشکلاتی مواجه شد و عملاً کار ما گره خورد. با این حال، تلاش کردیم به محض فراهم شدن شرایط، روند انتخاب ورزشکاران را دوباره آغاز کنیم و فرصت حضور استعدادهای خراسان رضوی در رقابت‌های انتخابی را از دست ندهیم.

سجادیان با تأکید بر اهمیت مسابقات قهرمانی کشور کبدی برای ورزشکاران خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: این رقابت‌ها علاوه بر اینکه یک میدان مهم برای محک خوردن ورزشکاران بود، مسیر حضور آن‌ها در ترکیب تیم ملی و رقابت‌های آسیایی ۲۰۲۶ را هموار کرد. به همین دلیل تلاش ما بر این بود که نفرات منتخب استان با آمادگی مناسب در این مسابقات حاضر شوند و بتوانند توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند.

رئیس هیأت کبدی خراسان رضوی تصریح کرد: امیدواریم این حضور مجدد، شروع خوبی برای کبدی خراسان رضوی باشد. ورزشکاران ما ظرفیت و توانایی لازم را دارند و با وجود وقفه‌ای که در سال‌های گذشته ایجاد شد، امیدواریم با ادامه برنامه‌ریزی و برگزاری مسابقات و اردوهای منظم، شاهد رشد دوباره کبدی استان و حضور پررنگ‌تر ورزشکاران خراسان رضوی در سطح ملی و آسیایی باشیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها