• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۵
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404052917850
  • خبرنگار : 71553

جاده‌های شمال پرتردد شدند

جاده‌های شمال پرتردد شدند

براساس آخرین گزارش‌ سازمان راهداری، مسیرهای منتهی به شهرهای شمالی پرتردد شدند و ترافیک در برخی محورها سنگین و نیمه سنگین شده است.

به گزارش ایسنا، ترافیک در حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس، محدوده تونل شماره ۱۸ و حدفاصل تونل البرز تا انتهای آزادراه در مسیر جنوب به شمال آزادراه تهران – شمال و محور هراز مسیر(جنوب به شمال) محدوده سه راهی چلاو سنگین است.

همچنین ترافیک در حدفاصل پل کلاک تا ساسانی و پل حصارک تا کمالشهر در آزادراه تهران - کرج - قزوین، حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک در آزادراه قزوین - کرج - تهران و محدوده نسیم‌شهر در آزادراه تهران - ساوه سنگین و در محور شهریار - تهران نیز نیمه‌سنگین گزارش شده است.

براساس این گزارش، تردد در مسیرهای رفت و برگشت محورهای فیروزکوه، آزادراه قزوین - رشت، مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران - شمال روان بوده و محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha