• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۰
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404052918141
  • خبرنگار : 30058

مدیرکل تربیت‌بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم اعلام کرد

آغاز پرقدرت فعالیت‌های تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید

آغاز پرقدرت فعالیت‌های تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید

ایسنا/اردبیل مدیرکل تربیت‌ بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: فعالیت‌های تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید با قدرت بیش از پیش آغاز خواهد شد.

مصطفی زارعی ۲۹ مرداد در جمع مدیران تربیت‌بدنی دانشگاه‌های وزارت علوم در دانشگاه محقق اردبیلی با اشاره به میزبانی شایسته دانشگاه محقق اردبیلی در نشست ۲ روزه مدیران تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور، گفت: در این نشست کارگروه‌ها و گارگاه‌های تخصصی با حضور مدیران تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها برگزار شد.

وی با بیان اینکه ۶ کارگروه تخصصی در اداره کل تربیت‌ بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم فعال است، افزود: در این کارگروه‌ها بیش از ۳۰ نفر از مدیران تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها حضور دارند و از خرد جمعی استفاده می‌شود.

زارعی با بیان اینکه طرح«از المپیاد درون دانشگاهی تا یونیورسیاد» در دانشگاه‌ها آغاز خواهد شد، ادامه داد: در این نشست سیاست‌ها و چالش‌های ورزش همگانی و طرح انجمن‌های ورزشی و داوطلبی تشریح و گزارش المپیاد ورزش‌های فناورانه ارائه شد.

مدیرکل تربیت‌ بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر لزوم ایجاد سامانه جامع ورزش دانشگاهی تاکید و اظهار امیدواری کرد: شاهد آغاز دوباره قدرتمند فعالیت‌های تربیت‌ بدنی دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید باشیم.

فریبا محمدی با اشاره به فعالیت‌های این پژوهشگاه، گفت: پژوهشگاه تربیت‌ بدنی دارای ۸ نشریه تخصصی، آزمایشگاه‌های تخصصی، مرکز نوآوری و غیره بوده و هدف از تشکیل آن، تولید علم و فناوری، توسعه پژوهش، تجاری‌سازی یافته‌ها، ارتباط با صنعت و سیاست‌گذاری در بخش‌های ورزشی و تربیت‌ بدنی بوده است.

وی با بیان اینکه این پژوهشگاه دارای ۳ پژوهشکده، ۹ گروه پژوهشی و چند کارگروه پژوهشی است، افزود: وزارت ورزش و جوانان، سازمان امور دانشجویان، کمیته ملی المپیک، فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی، پژوهشکده‌ها و دانشکده‌های علوم ورزشی و تربیت‌ بدنی نیز شرکای کلیدی ما هستند.

محمدی با بیان اینکه طب ورزشی، بیومکانیک ورزشی، مهندس ورزش و جامعه‌شناسی و روانشناسی ورزش اولویت‌های مهم پژوهشی پژوهشگاه هستند، ادامه داد: این پژوهشگاه همچنین ۴۴۳ طرح خاتمه‌ یافته دارد که ۲۲۱ طرح سفارش‌ محور و برون‌سازمانی بوده است.

سرپرست پژوهشگاه تربیت‌ بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به تولید محتوا به منظور معرفی رشته تربیت‌ بدنی به جامعه و آگاهی‌بخشی در حوزه علوم ورزش برای دانش‌آموزان، تصریح کرد: این پژوهشگاه در سالجاری رتبه اول پژوهشگاه‌های علوم انسانی کشور را نیز کسب کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha