• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1404053018451
  • خبرنگار : 71584

نحوه پرداخت معوقاتِ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری و علت تاخیر در پرداختها

نحوه پرداخت معوقاتِ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان کشوری و علت تاخیر در پرداختها

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری درباره نحوه پرداخت معوقات مربوط به متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ بازنشستگان و علت تاخیرهای ایجاد شده در پرداخت این معوقات توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌اله میرزایی ضمن ارائه توضیحاتی، به پرداخت مرحله سوم وام ضروری بازنشستگان اشاره و اظهار کرد: ۳۰ هزار نفر از بازنشستگان طی مرحله سوم وام ضروری، وام ۵۰ میلیون تومانی خود را دریافت کردند که با این پرداخت، در مجموع ۹۰ هزار نفر از بازنشستگان از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

وی همچنین درباره وام ازدواج فرزندان بازنشستگان گفت: از میان حدود ۳۲ هزار بازنشسته‌ای که برای دریافت وام ازدواج فرزندان خود ثبت‌نام کرده‌اند، تاکنون نیمی از آنان، یعنی ۱۶ هزار نفر، وام را دریافت کرده‌اند و برای باقی‌مانده افراد نیز طی یک تا دو ماه آینده پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در ادامه درباره پرداخت قسط دوم معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان سال 1400 آموزش و پرورش افزود: قسط دوم معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان آموزش و پرورش مربوط به سال ۱۴۰۰، طی این ماه همراه با حقوق، برایشان پرداخت خواهد شد؛ پس از چهار سال تأخیر، قسط اول این معوقات در خردادماه سال جاری و در میانه جنگ، با حمایت دولت و رئیس سازمان برنامه و بودجه پرداخت شد و این ماه هم قسط دوم پرداخت می‌شود.

میرزایی همچنین به معوقات مربوط به متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ اشاره و خاطرنشان کرد: قسط سوم معوقات متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ که از سال گذشته باقی‌مانده بود، پرداخت می‌شود و تا پایان سال تسویه خواهد شد.

وی درباره تأخیرهای ایجاد شده در پرداخت برخی معوقات، اظهار کرد: ما خود را متعهد به پرداخت معوقات بازنشستگان می‌دانیم. در سال ۱۴۰۱ تصویب شد که از محل واگذاری سهام شرکت آلومینیوم جنوب، معوقات بازنشستگان و همچنین معوقات نیمه اول سال ۱۳۹۹ را پرداخت کنیم، اما واگذاری سهام این شرکت حدود 6 ماه به طول انجامید، چراکه تا آن زمان مالکیت سهام در اختیار صندوق نبود. این سهام در دی‌ماه گذشته به ثبت رسید، اما امکان فروش آن وجود نداشته و از آنجایی که این موضوع مربوط به احکام سنواتی در یک سال‌ خاص در بودجه بوده است، اکنون برای فروش آن و واریز منابع حاصل از آن به حساب بازنشستگان بابت معوقات، نیازمند اجازه هستیم. ماه‌هاست که در حال پیگیری این موضوع هستیم. حتی در صورت نبود امکان فروش به خریداران غیر نباشد، حتماً منابع لازم را از طریق جابه‌جایی این سهام درون مجموعه صندوق یا سایر صندوق‌ها تأمین خواهیم کرد. البته همه این اقدامات منوط به دریافت مجوز است و امیدواریم در یکی دو ماه آینده این مجوز دریافت شود و پیش از پایان سال جاری، از شرمندگی خارج شویم و مطالبات را پرداخت کنیم.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۵:۳۴

ممنون ازمسیولین محترم که بفکر بازنشستگان هستید اجرکم عندالله خدا حفظتان فرماید