• پنجشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404053018504
  • خبرنگار : 50604

آیت‌الله نورمفیدی:

قدرت انقلاب اسلامی، سیاست‌های رژیم صهیونیستی را به چالش کشید

قدرت انقلاب اسلامی، سیاست‌های رژیم صهیونیستی را به چالش کشید

ایسنا/گلستان نماینده ولی بقیه در گلستان با اشاره به تأثیر انقلاب اسلامی در ایجاد تغییرات راهبردی در منطقه، تأکید کرد: رژیم صهیونیستی هرگز تصور نمی‌کرد در نتیجه این انقلاب، قدرتی ظهور کند که سیاست‌هایش را با چالش‌های جدی مواجه کند.

آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی در همایش وحدت اسلامی در گرگان گفت: رژیم صهیونیستی از ابتدای تاریخ منحوس و تاریک خود به هیچ وجه تصور نمی‌کرد که در نتیجه انقلاب اسلامی قدرتی در منطقه ظهور کند که سیاست‌های این رژیم را با چالش‌های جدی مواجه کند.

نورمفیدی تاکید کرد: امروز کودکان فلسطینی از گرسنگی و بی آبی جان می‌دهند و صحنه‌های دردناکی که در سرزمین‌های اشغالی مشاهده می‌کنیم، موجودیت و اعتبار سازمان‌های بین‌المللی را به چالش کشیده است.

وی افزود: علی‌رغم مشکلات و مصیبت‌هایی که در فلسطین مشاهده می‌کنیم، بر اساس وعده الهی به این مسئله باور داریم که این شرایط دارای برکات و ثمرات بزرگی برای امت اسلامی خواهد شد و بیداری امت اسلامی بعد از واقعه کربلا و شهادت امام حسین (ع) نمونه بارز برکات برخی از مصیبت‌های تاریخی است.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود گفت: امروز در سایه جنایات رژیم صهیونیستی تنفر عمومی از این رژیم در جهان حاکم شده است و کشورهای اسلامی می‌توانند از این موج تنفر برای پیشبرد اهداف امت اسلامی استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha