• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404053118959
  • خبرنگار : 50604

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد گلستان تشریح کرد:

روایت تاریخی شهادت پیامبر اسلام (ص) پس از فتح خیبر

روایت تاریخی شهادت پیامبر اسلام (ص) پس از فتح خیبر

ایسنا/گلستان مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد گلستان با اشاره به مستندات تاریخی گفت: پیامبر اسلام (ص) در پی مسمومیت در غزوه خیبر به شهادت رسیدند و این واقعه توسط اهل بیت (ع) و علمای بزرگ اسلامی تأیید شده است.

حجت‌الاسلام قاسم رجبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، به تبیین موضوع شهادت پیامبر اکرم (ص) پرداخت و اظهارکرد: مسئله وفات نبی مکرم اسلام (ص) همواره در میان مسلمانان مورد بحث و بررسی بوده است. بر اساس اسناد متقن تاریخی، پیامبر اعظم (ص) در غزوه خیبر توسط زنی یهودی مسموم شدند و این حادثه در نهایت منجر به شهادت ایشان شد.

وی با اشاره به منابع معتبر اسلامی افزود: علاوه بر روایات متعدد از اهل بیت (ع)، شامل امام حسن (ع)، امام رضا (ع) و امام صادق (ع) که به صراحت به شهادت پیامبر (ص) اشاره کرده‌اند، علمای بزرگ شیعه مانند شیخ مفید، شیخ طوسی، علامه حلی و علامه مجلسی نیز بر این موضوع تأکید نموده‌اند. در میان اهل سنت نیز راویانی چون عبدالله بن مسعود و حاکم نیشابوری این رویداد را نقل کرده‌اند.

مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد گلستان خاطرنشان کرد: اگرچه موضوع شهادت پیامبر (ص) از اصول دین نیست، اما این حقیقت تاریخی بخشی از مظلومیت بی‌نظیر سیدالانبیاء (ص) محسوب می‌شود که باید مورد تأمل و پژوهش قرار گیرد.

حجت‌الاسلام رجبی در ادامه به زمینه‌های این واقعه اشاره کرد و گفت: غزوه خیبر که در سال هفتم هجری به فرماندهی پیامبر (ص) و با رشادت های حضرت علی (ع) به پیروزی مسلمانان انجامید، نقطه آغاز این حادثه بود. در این نبرد، یهودیان خیبر که با دشمنان اسلام همکاری می‌کردند، پس از شکست، به توطئه‌ای خطرناک دست زدند.

وی در پایان تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) با تحمل این مصیبت بزرگ، درس صبر و استقامت را به مسلمانان آموختند. بررسی این رویدادهای تاریخی می‌تواند الهام‌بخش مؤمنان در مسیر پاسداری از ارزش‌های اسلامی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha