• جمعه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404053118985
  • خبرنگار : 50673

آیت الله عبادی زاده:

تبیین دستاوردها، سپر دولت در برابر جنگ روانی دشمن است

تبیین دستاوردها، سپر دولت در برابر جنگ روانی دشمن است

ایسنا/هرمزگان امام جمعه بندرعباس با گرامیداشت هفته دولت گفت: تبیین شفاف دستاوردها برای مردم، مهم‌ترین سپر در برابر سیاه‌نمایی و جنگ روانی دشمن است.

آیت الله عبادی زاده امام جمعه بندرعباس ظهر امروز ۳۱ مرداد در خطبه‌های نماز جمعه بندرعباس ، با اشاره به جایگاه بی‌همتای رسول اکرم(ص) در هدایت بشر گفت: خداوند بر بسیاری از نعمت‌ها منت ننهاد، اما وجود پیامبر رحمت(ص) را به‌عنوان چراغ راه سعادت، بر مومنان منت گذاشت.

آیت الله عبادی زاده اظهار کرد: پیامبر گرامی اسلام برترین هدیه الهی به بشر است که مسیر رستگاری و آرامش را پیش روی امت اسلامی گشود و همه مومنان باید قدردان این موهبت بزرگ باشند.

وی در ادامه با مرور رخدادهای تاریخ صدر اسلام افزود: همان‌گونه که افرادی چون اشعث‌بن‌قیس و ابوموسی‌اشعری با ناآگاهی خود در زمان امیرالمومنین(ع) و امام حسن(ع) زمینه تحمیل صلح و عقب‌ماندگی را فراهم کردند، امروز نیز باید با هوشیاری و بصیرت، مانع نفوذ جریان‌های مشابه در جامعه شد تا دشمنان قادر نباشند اراده ملت و نظام اسلامی را به حاشیه ببرند.

قدرت دفاعی ایران؛ سرمایه‌ای ملی که قابل معامله نیست

 عبادی زاده اظهار کرد: صنایع دفاعی کشور محصول سال‌ها تلاش شبانه‌روزی نخبگان و جوانان ایرانی است که امروز به نماد غرور ملی تبدیل شده است.

او با قدردانی از کوشش فرزندان ایران در عرصه دفاعی افزود: رویدادهای جنگ ۱۲ روزه بار دیگر نشان داد که اقتدار نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی سرمایه‌ای عظیم برای ملت است و این داشته مهم، متعلق به همه مردم ایران بوده و قابل معامله در هیچ مذاکره‌ای نیست.

صنایع کوچک هرمزگان دوباره جان گرفتند

امام جمعه بندرعباس  با تاکید بر اهمیت حمایت از صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی استان اظهار کرد: ورود جدی دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی باعث شد بسیاری از واحدهای تولیدی که پیش‌تر به دلیل مشکلات مختلف تعطیل شده بودند، تعیین تکلیف و دوباره فعال شوند.

عبادی زاده افزود: این تحول نه‌تنها به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید منجر شده، بلکه مسیر توسعه متوازن اقتصادی را در سراسر استان هموار می‌کند؛ مسیری که نباید به بندرعباس محدود شود و باید تمام هرمزگان از ثمرات آن بهره‌مند شود.

چهار هفته همدلی ملت ایران با مردم مظلوم فلسطین

وی با اشاره به ضرورت حمایت از ملت فلسطین، اظهار کرد: این چهار هفته فرصتی ارزشمند است تا مردم ایران بار دیگر نشان دهند که در کنار مظلومان تاریخ ایستاده‌اند و برای تسکین رنج‌ها و آلام آنان از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند.

 عبادی زاده، افزود: کمک‌های نقدی جمع‌آوری‌شده در این پویش، نشانه‌ای از پیوند قلبی ملت ایران با آرمان آزادی فلسطین و استمرار راه پیامبر رحمت(ص) خواهد بود.

تبیین دستاوردهای دولت، سپر برابر جنگ روانی دشمن

او با اشاره به فرارسیدن هفته دولت، ضمن تجلیل از مقام شامخ شهیدان رجایی، باهنر و شهید رئیسی، اظهار کرد: افتتاح پروژه‌ها تنها بخشی از کار دولت است و مهم‌تر از آن، تبیین و اطلاع‌رسانی درست درباره نتایج و آثار این پروژه‌ها برای مردم است.

امام جمعه بندرعباس با تاکید بر ضرورت هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن افزود: اگر این تبیین به‌خوبی انجام نشود، دشمن با بهره‌گیری از سیاه‌نمایی و ایجاد ناامیدی، خدمات نظام را کم‌رنگ و اعتماد عمومی را هدف قرار خواهد داد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha