• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404060300946
  • خبرنگار : 50378

مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی:

سفرهای هوایی به مشهد رکورد ۸ ساله را شکست

سفرهای هوایی به مشهد رکورد ۸ ساله را شکست

ایسنا/خراسان رضوی مدیرکل فرودگاه‌های خراسان‌ رضوی گفت: همزمان با ایام پایانی ماه صفر تعداد نشست و برخاست پروازها و جابه‌جایی مسافران فرودگاه بین المللی مشهد رکورد ۸ ساله را شکست.

محمود امانی‌بنی اظهار کرد: آمار پروازها و جابه‌جایی مسافران فرودگاه بین‌المللی مشهد در روز چهارشنبه ۲۹ مردادماه ۱۴۰۴ همزمان با ایام پایانی ماه صفر و شهادت امام رضا(ع) با رشد چشمگیر همراه بود و رکورد ۸ سال گذشته را شکسته است.

وی اضافه کرد: بر این اساس در این روز ۲۴۷ پرواز در فرودگاه مشهد انجام شده و ۳۲ هزار و ۱۰۲ مسافر از طریق این پروازها جابه‌جا شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرودگاه‌های خراسان رضوی در روز دوشنبه سوم شهریور، امانی‌بنی ادامه داد: از این تعداد ۱۸۶ پرواز داخلی با ۲۳ هزار و ۶۲۲ مسافر و ۶۱ پرواز خارجی با ۸۴۸۰ مسافر ثبت شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha