• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404060301049
  • خبرنگار : 71588

آنروا: وضعیت غزه، جهنم به معنای واقعی کلمه است

آنروا: وضعیت غزه، جهنم به معنای واقعی کلمه است

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) وضعیت غزه را «جهنم کامل» توصیف کرد و هشدار داد که قحطی و گرسنگی آخرین فاجعه‌ای است که این منطقه را فرا گرفته است.

به گزارش ایسنا، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) تصریح کرد: وضعیت در غزه از هر نظر جهنمی است. انکار گرسنگی در غزه، فجیع‌ترین جلوه از غیرانسانیت است.

بر اساس خبرگزاری اسپوتنیک، لازارینی بر ضرورت توقف اقدام رژیم صهیونیستی در ترویج روایت‌های متفاوت، اجازه دسترسی بدون محدودیت به سازمان‌های بشردوستانه برای ارائه کمک و مجوزهای لازم برای ورود خبرنگاران بین‌المللی جهت پوشش مستقل تحولات منطقه تأکید کرد.

وی همچنین گفت، بازگشایی تمام گذرگاه‌ها و برقراری فوری آتش‌بس در نوار غزه امری ضروری است.

کمیسر کل آنروا در ادامه افزود: قحطی آخرین مصیبتی است که برای مردم غزه به وجود آمده و جهنم به معنای واقعی کلمه در این منطقه به وجود آمده است و انکار این واقعیت‌ها حاکی از نابودی انسانیت است.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین نیز در بیانیه‌ای هشدار داد که عجز و ناتوانی جامعه بین‌المللی در توقف فوری گرسنگی، نظام اخلاقی کشورهای جهان و جامعه بین‌المللی را زیر سؤال می‌برد.

این وزارتخانه همچنین بر خطرات ناشی از اشغال مجدد شهر غزه و نتایج فاجعه‌بار آن در تشدید کشتار و گرسنگی و گسترش آن به گونه‌ای که پایه‌های زندگی بیش از ۲ میلیون غیرنظامی فلسطینی در این منطقه را در هم می‌شکند، تأکید کرد.

طرح کنترل شهر غزه، کوچ اجباری حدود یک میلیون فلسطینی به جنوب این منطقه را به دنبال دارد. این امر باعث انتقادات بین‌المللی گسترده‌ای علیه رژیم صهیونیستی شده است، اما این رژیم با وجود همه هشدارها، به آماده‌سازی برای اجرای این طرح ادامه می‌دهد.

ساکنان غزه با سطوح بی‌سابقه‌ای از قحطی و گرسنگی مواجه هستند. سازمان‌های بین‌المللی از شیوع گرسنگی و افزایش مرگ و میر ناشی از سوءتغذیه، به ویژه در میان کودکان، بیماران و افراد معلول، هشدار می‌دهند.

از سوی دیگر، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد که ۹۰ درصد مدارس در غزه، از جمله مدارس وابسته به این آژانس، نیاز به بازسازی دارند تا مجدداً قابل استفاده شوند.

آنروا در ادامه اعلام کرد که از هر ۱۰ مدرسه در غزه ۹ مدرسه از جمله مدارس وابسته به این آژانس، به دلیل تخریب‌های گسترده نیاز به بازسازی کامل دارند تا بتوانند مجدداً مورد استفاده قرار گیرند.

پیش از این، سازمان دیده‌بان حقوق بشر تأکید کرده بود که ارتش رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ، بیش از ۵۰۰ مدرسه را که پناهگاه آوارگان در غزه بودند، هدف بمباران خود قرار داده است. این حملات به شهادت صدها غیرنظامی منجر شده است. این سازمان همچنین تأکید کرد که رژیم صهیونیستی از مهمات آمریکایی برای انجام این حملات استفاده کرده است.

دیده‌بان حقوق بشر در گزارش خود، هدف قرار دادن مدارس پناهگاه آوارگان در غزه توسط رژیم صهیونیستی را حملاتی غیرقانونی توصیف کرد که هیچ توجیهی برای آنها وجود ندارد.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند. کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیروهای ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهادهای داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

جنایت‌های رژیم صهیونیستی تاکنون بیش از ۶۲ هزار و ۶۸۶ شهید، ۱۵۷ هزار و ۹۵۱ زخمی (که بیشتر آنها کودک و زن هستند) و بیش از ۹ هزار مفقود فلسطینی بر جای گذاشته است. همچنین صدها هزار نفر آواره و ۲۸۹ فلسطینی، از جمله ۱۱۵ کودک، بر اثر قحطی و گرسنگی جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha