سعید اوحدی در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استانداری اصفهان اظهار کرد: اگر این پشتوانه مردمی نبود دشمنان به دنبال توطئه تجزیه و فروپاشی کشور بودند.
وی افزود: وظیفه امروز همه ما در سایه رشادتهای شهدا، جانبازان، آزادگان و ایثارگران، حفظ انسجام است، همانطورکه رهبر انقلاب تاکید کردند مبادا این سپر پولادین قلبی مردم خدشه دار شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: جنگ و جنایت فجیع تحمیلی ۱۲ روزه هرچند که به لحاظ بازه زمانی و جغرافیایی کوچک تر از جنگ تحمیلی هشت ساله بود، اما به مراتب عمیق تر و سنگین تر بود.
اوحدی یادآور شد: اگر اقتدار و قدرت نظامی ارتش، سپاه و مجموعه هوا فضای کشور نبود سرنوشت ما در جنگ تحمیلی اخیر نامشخص بود.
وی خاطر نشان کرد: در شرایط موجود آن چیزی که بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده جلوگیری از تحریف و گسست نسلی است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران بیان کرد: اگر گسست نسلی رخ دهد بحران هویت ایجاد میشود و تاریخ، فرهنگ و ارزشها تحتتاثیر قرار میگیرند.
اوحدی افزود: اصفهان همواره در طول تاریخ الگویی بزرگ در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت برای کشور بوده و اکنون نیز سرآمد است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری اصفهان در روز دوشنبه سوم شهریور، وی در ادامه با اشاره به وضعیت مظلومیت خانواده شهدای جنگ تحمیلی اخیر ادامه داد: انسانهای بی گناه بسیاری در این جنگ نابرابر شهید شدند که هر کدام سرنوشت خاصی داشتند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به وضعیت بیمارستان امیرالمومنین(ع) ویژه ایثارگران اصفهان گفت: اعتبار مشخصی را برای رفع نواقص این بیمارستان مصوب شده است.
اوحدی با اشاره به تلاش برای ایجاد اشتغال ۱۳ هزار فرزند شهید در کشور گفت: این مشکل تا دو ماه آینده با برگزاری آزمونی خاص ویژه این افراد حل خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات