• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۴:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404060402261
  • خبرنگار : 71489

بیات: بیانات رهبری در خصوص ضرورت حمایت از دولت و رئیس جمهوری اتمام حجت است

بیات: بیانات رهبری در خصوص ضرورت حمایت از دولت و رئیس جمهوری اتمام حجت است

یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بیان اینکه باید از دولت خدمتگزار و به ویژه رئیس جمهور پرتلاش و پای کار حمایت کنیم از سوی رهبری، اتمام حجتی است برای کسانی است که از موضع احساسی مباحثی را مطرح کرده‌اند.

محمد بیات در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به تاکیدات اخیر رهبری انقلاب در خصوص ضرورت حفظ اتحاد داخلی و مقابله با اختلافات عنوان کرد: فرمایشات رهبری در راستای فرمایشات بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بود که همیشه می‌فرمودند آنچه که توطئه دشمنان را خنثی و کفار و منافقان را مایوس می‌کند «وحدت کلمه» است و وحدت کلمه باعث پیشرفت و ارتقا خواهد بود.

وی افزود: در فرمایش اخیر رهبر انقلاب نیز این کلام مستتر بود که هرچه بتوانیم اتحاد میان قوا و ملت را حفظ و تقویت کنیم، مردم حلاوت و شیرینی آن در زمینه خدمت رسانی بهتر احساس می‌شود و ما به عنوان مسئولان و سکانداران کشور در این زمینه می‌توانیم تاثیرگذار باشیم. ما مسئولان باید سعی می‌کنیم اگر نقد و اظهار نظری وجود دارد، از باب دستگیری باشد نه از باب مچ‌گیری؛ یعنی ما باید دنبال این باشیم که اگر صحبتی هم هست آن را در محافل داخلی مطرح و حقوق ملت را پیگیری کنیم.

وی با تاکید بر اینکه حفظ اتحاد و انسجام نافی پیگیری حقوق ملت نیست اما شیوه طرح موضوع و پیگیری خیلی متفاوت است و باید در نوع ادبیاتی که در طرح موضوعات انتخاب می‌کنیم، دقت لازم را داشته باشیم که دشمن از این فضا به نفع خود سوء استفاده نکند، گفت: گاهی ممکن است صحبت و نقدی با قصد و غرض و مرض مطرح شود که این شایسته نیست اما گاهی ممکن است که موضوعی با نگاه کارشناسانه و حفظ عواقب و ملاحظات باشد که طرح آن خارج از لطف نیست. قطعاً بیانات مقام معظم رهبری آویزه گوش ما خواهد شد و ما باید بیشتر تلاش کنیم که خودمان را به رهنمودهای ایشان نزدیک‌تر کنیم.

وی در پاسخ به پرسشی درباره شنیده شدن برخی صداها در تخریب رئیس جمهوری از مجلس و طرح موضوع استیضاح او از سوی برخی از نمایندگان تاکید کرد: فرمایشات رهبری فصل الخطاب است و اگر ما مسئولان داعیه‌دار جهادی و انقلابی بودن هستیم باید فرمایشات ایشان را نصب‌العین قرار دهیم و از آن تمکین مطلق کنیم. اگر صحبت‌هایی از این دست تاکنون مطرح شده است باید از این پس ملاحظات بیشتری در نظر گرفته شود چراکه رهبری فرمودند که ما باید از دولت خدمتگزار و به ویژه رئیس جمهور پرتلاش و پای کار حمایت کنیم؛ بیان این مطلب از سوی رهبری اتمام حجتی است برای کسانی است که از موضع احساسی مباحثی را مطرح کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha