• سه‌شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۹:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404060402333
  • خبرنگار : 71038

غریب‌آبادی پس از گفت‌وگوهای ژنو: غرب و شورای امنیت به دیپلماسی، زمان و فضا دهند

غریب‌آبادی پس از گفت‌وگوهای ژنو: غرب و شورای امنیت به دیپلماسی، زمان و فضا دهند

دیپلمات ارشد ایرانی در پایان گفت‌وگوهای ایران و اروپا در ژنو نوشت: زمان آن است که سه کشور اروپایی و شورای امنیت انتخاب درستی انجام دهند و به دیپلماسی، زمان و فضا بدهند

به گزارش ایسنا، «کاظم غریب‌آبادی» معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نتایج دور جدید گفت‌وگوهای ایران و سه کشور اروپایی عضو برجام و نماینده اتحادیه اروپا در ژنو را تشریح کرد.

غریب‌آبادی روز سه‌شنبه و در مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: دکتر تخت‌روانچی و اینجانب جلسه دیگری با مدیران سیاسی سه کشور اروپایی در ژنو برگزار کردیم. هر دو طرف دیدگاه‌های خود را در مورد قطعنامه ۲۲۳۱ تشریح کردند.

معاون وزیر خارجه ایران در ادامه نوشت: ایران همچنان به دیپلماسی و یک راه‌حل دیپلماتیک سودمند برای هر دو طرف متعهد است.

دیپلمات ارشد ایرانی در پایان نوشت: زمان آن است که سه کشور اروپایی و شورای امنیت سازمان ملل انتخاب درستی انجام دهند و به دیپلماسی، زمان و فضا بدهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha