• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404060502832
  • منبع : نمایندگی سمنان

با برپایی مسابقات قرآنی زندان‌های استان صورت گرفت

طنین روح‌نواز آیات الهی در دل ندامتگاه‌های سمنان

طنین روح‌نواز آیات الهی در دل ندامتگاه‌های سمنان
عکس آرشیوی

ایسنا/سمنان مدیرکل زندان‌های استان سمنان از طنین آیات الهی در دل ندامتگاه‌های سمنان خبر داد و گفت: مسابقات قرآنی زندان‌های این استان با استقبال زندانیان، سربازان و کارکنان در اداره کل زندان‌های استان برگزار شد.  

امید کهربایی در آیین اختتامیه این مسابقات با اشاره به اهداف برگزاری این مسابقات، گفت: این دوره از مسابقات، با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن کریم، ارتقای معنویت در میان کارکنان و مددجویان، و نقش‌آفرینی آموزه‌های قرآنی در فرآیند اصلاح و تربیت، در دو مرحله شهرستانی و استانی برگزار گردید.

وی با بیان اینکه در مرحله نخست (شهرستانی)، ۸۵۶ نفر از زندانیان، سربازان وظیفه و کارکنان در سراسر ندامتگاه‌های استان، در رشته‌های متنوع قرآنی شرکت کردند، افزود: از این تعداد شرکت کننده ۱۴۷ نفر به مرحله استانی راه یافتند که پس از رقابت فشرده، در نهایت ۳۳ نفر به عنوان برگزیدگان نهایی معرفی شدند. نکته حائز اهمیت، حضور پررنگ بانوان در این رقابت‌ها بود؛ به‌گونه‌ای که ۱۰ نفر از مجموع برگزیدگان استانی را بانوان تشکیل دادند.

مدیرکل زندان‌های استان سمنان با اشاره به رقابت در ۸ رشته قرآنی، تصریح کرد: کارکنان، سربازان وظیفه و زندانیان در رشته‌های حفظ قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، تفسیر قرآن، مفاهیم قرآن، نهج‌البلاغه، اذان و دعاخوانی به رقابت پرداختند.

وی، ادامه داد: برگزاری این مسابقات در قالبی منظم و در فضای معنوی، جلوه‌ای از حضور قرآن در تمام ابعاد اصلاح و تربیت مددجویان را به نمایش گذاشته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل زندان‌های استان سمنان در ۵ شهریور، کهربایی ضمن با اشاره به لزوم تجلیل از برگزیدگان قرآنی بر استمرار فعالیت‌های قرآنی در زندان‌های استان تاکید و تصریح کرد: فعالیت‌های قرآنی، یکی از مؤثرترین بسترها در نهادینه‌سازی ارزش‌های دینی و اخلاقی در زندان‌هاست. حضور پرشور زندانیان و کارکنان در این دوره از مسابقات، نشان‌دهنده رشد و گرایش عمیق به آموزه‌های الهی است.

مدیرکل زندان‌های استان سمنان همچنین از برنامه‌ریزی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی در زندان‌ها، تقویت آموزش مفاهیم دینی و استمرار برگزاری مسابقات و محافل قرآنی در طول سال خبر داد و افزود: در آیین اختتامیه این رقابت‌ها از ۳۳ برگزیده استانی تجلیل شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha