• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۳
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 1404060503167
  • خبرنگار : 71951

مدیر شبکه بهداشت و درمان پیشوا خبر داد

پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت بیمارستان پیشوا / راه‌اندازی بخش دیالیز خیّرساز

پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت بیمارستان پیشوا / راه‌اندازی بخش دیالیز خیّرساز

ایسنا/تهران مدیر شبکه بهداشت و درمان پیشوا از پیشرفت حدود ۶۰ درصدی بیمارستان شهرستان خبر داد و گفت: بخش دیالیز با حمایت خیّران در حال راه‌اندازی است و پاسخگوی نیاز بیماران خواهد بود.

دکتر حسین غلامی در نشست تبیین عملکرد دستگاه‌های اجرایی چهارشنبه پنجم شهریور در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: ساخت بیمارستان شهرستان از سال ۱۴۰۱ آغاز شده و تاکنون پیشرفت فیزیکی آن به حدود ۶۰ درصد رسیده است. با تخصیص ۱۵۸ میلیارد تومان اعتبار و کمک‌های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروژه با سرعت پیگیری می‌شود و پیش‌بینی می‌شود تا پایان خرداد ماه پیشرفت ساختمان به بیش از ۹۰ درصد برسد.

وی افزود: پس از رسیدن پیشرفت فیزیکی به ۸۵ درصد، جذب نیروی انسانی و خرید تجهیزات پزشکی آغاز خواهد شد. برنامه‌ریزی برای تکمیل چارت تشکیلاتی، تجهیزات پزشکی و زیرساخت‌های بیمارستان از جمله برق، گاز و مدیریت پسماند عفونی در حال انجام است.

راه‌اندازی بخش دیالیز

غلامی به بخش دیالیز اشاره کرد و گفت: این بخش با حمایت خیّران ساخته شده و شامل ۱۰ تخت است که با فعالیت دو یا سه شیفت، می‌تواند پاسخگوی ۴۰ تا ۵۰ بیمار دیالیزی شهرستان باشد. همزمان با تکمیل ساختمان بیمارستان، این بخش آماده خدمت‌رسانی به بیماران می شود و نیاز درمانی منطقه را به شکل قابل توجهی پوشش می‌دهد.

وی همچنین تأکید کرد: استخدام نیروهای غیرتخصصی از شهرستان و جذب نیروهای فنی و تخصصی در دستور کار است تا کمبود نیروی انسانی رفع شود.

مدیر شبکه بهداشت پیشوا افزود: چهار خانه بهداشت جدید در روستاهای چالتاسیون، دهماسین، قاسم‌آباد و طارند پایین در حال ساخت است تا خدمات بهداشتی به جمعیت روستایی شهرستان افزایش یابد.

غلامی در پایان تصریح کرد: با تکمیل ساختمان و راه‌اندازی تجهیزات، بیمارستان و بخش دیالیز پیشوا قادر خواهند بود خدمات درمانی گسترده و با کیفیت به مردم ارائه کنند و نیازهای درمانی منطقه را پوشش دهند.

پیشرفت ۶۰ درصدی ساخت بیمارستان پیشوا / راه‌اندازی بخش دیالیز خیّرساز

یک سال خدمات شعبه تامین اجتماعی پیشوا؛ افزایش ۲۰ درصدی بیمه‌شدگان و کارگاه‌ها

همچنین رئیس شعبه تأمین اجتماعی پیشوا در این نشست اعلام کرد که طی یک سال فعالیت این شعبه، تعداد بیمه‌شدگان و کارگاه‌های فعال ۲۰ درصد افزایش یافته و هم‌اکنون بیش از ۲۸ هزار نفر تحت پوشش خدمات بیمه‌ای و مستمری قرار دارند.

عباس فتحی گفت: شعبه پیشوا از اواسط اردیبهشت سال گذشته افتتاح شد و پس از انجام مراحل نقل و انتقالات، فعالیت خود را بطور کامل آغاز کرد.

وی با اشاره به نقش تامین اجتماعی به‌عنوان بزرگ‌ترین سازمان بیمه‌گر اجتماعی کشور افزود: این سازمان عمومی غیر دولتی است و از بودجه دولتی استفاده نمی‌کند؛ سرمایه و درآمد آن متعلق به اقشار تحت پوشش است و پرداخت‌ها بر پایه مشارکت سه‌جانبه کارفرمایان، بیمه‌شدگان و تا حدودی دولت انجام می‌شود.

فتحی درباره خدمات ارائه شده در شعبه پیشوا گفت: این شعبه خدمات متنوعی از جمله پرداخت مستمری‌های بازنشستگی، از کارافتادگی، بازماندگان، بیمه بیکاری، کمک بارداری، کمک ازدواج، کمک هزینه کفن و دفن و تأمین وسایل پزشکی ارائه می‌کند. همچنین بیمه‌های صاحبان حرف و مشاغل آزاد، اختیاری و حمایت‌های درمانی نیز فعال است.

وی آمار فعالیت یک ساله شعبه را چنین اعلام کرد: تا پایان مرداد ماه، شعبه پیشوا ۶ هزار و ۲۷۱ بیمه‌شده اصلی شامل پنج هزار و ۲۵۹ بیمه‌شده اجباری و ۳۶۳ بیمه‌شده اختیاری دارد. اتباع این شعبه ۱۴ هزار و ۶۰۷ نفرند. جمع کل مستمری‌بگیران با احتساب اتباع، ۲۸ هزار و ۱۰۰ نفر است. پرداخت مستمری‌ها ماهانه حدود ۳۳۰ میلیارد ریال و مجموع پرداختی‌ها شامل تعهدات کوتاه‌مدت حدود ۴۰۰ میلیارد ریال در ماه است.

رئیس شعبه تأمین اجتماعی پیشوا درباره وضعیت کارگاه‌ها افزود: در حال حاضر ۲ هزار و ۵۸۷ کارگاه فعال تحت پوشش بیمه قرار دارند که نسبت به سال گذشته ۲۰ درصد افزایش یافته است. همچنین سه هزار و ۹۰۱ فقره بازرسی کارگاهی طی یک سال اخیر انجام شده است.

فتحی در پایان گفت: شعبه پیشوا یک شعبه درجه چهار است و با ۱۰ نفر پرسنل به ارائه خدمات به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران ادامه می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha