• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۳
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404060503239
  • منبع : نمایندگی مازندران

کشف ۷۷ ماینر غیرمجاز در کارخانه سنگ متروکه در ساری

کشف ۷۷ ماینر غیرمجاز در کارخانه سنگ متروکه در ساری

ایسنا/مازندران مدیر امور برق شمال ساری، از کشف و ضبط ۷۷ دستگاه استخراج غیرمجاز رمز ارز در یک کارخانه متروکه سنگ در شهرک صنعتی ساری خبر داد و گفت: این عملیات در پی گزارش‌های مردمی و با همکاری واحدهای بازرسی و حراست  این امور و هماهنگی نهادهای امنیتی به مرحله اجرا درآمد.

رحمان اصغری حاجی آبادی در این باره اظهار کرد: این دستگاه‌ها بصورت غیرقانونی از شبکه برق برای استخراج ارز دیجیتال استفاده می‌کردند که این امر علاوه بر تحمیل بار سنگین به شبکه توزیع برق، به اقتصاد ملی نیز آسیب می‌رساند. این اقدام در واقع به منزله سرقت انرژی است و با جدیت پیگیری خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از مشارکت هوشیارانه شهروندان در شناسایی و گزارش این تخلفات، از تمامی مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را سریعاً اطلاع دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی امور برق شمال در شامگاه چهارشنبه پنجم شهریور، اصغری با اشاره به این نکته، شهروندانی که با ارائه اطلاعات دقیق، به شناسایی و کشف دستگاه‌های استخراج غیرمجاز کمک کنند، می‌توانند از پاداش‌های نقدی قابل توجهی تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند، یادآور شد: برای این منظور لازم است، اطلاعات خود را به شماره پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ ارسال فرمایند. این شماره بصورت شبانه‌روزی آماده دریافت گزارشات مردمی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha