• پنجشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404060603379
  • خبرنگار : 30147

رئیس اداره ورزش و جوانان مطرح کرد

پیشرفت ۵۰ درصدی احداث بزرگ‌ترین سالن ورزشی چناران پس از گذشت ۱۹ سال

پیشرفت ۵۰ درصدی احداث بزرگ‌ترین سالن ورزشی چناران پس از گذشت ۱۹ سال

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ورزش و جوانان چناران، گفت: گرچه کلنگ احداث بزرگ‌ترین سالن ورزشی چناران ۱۹ سال قبل به زمین خورده است اما پس از گذشت ۱۹ سال تاکنون فقط ۵۰ درصد پیشرفت داشته است.

محسن کاوه آهنگر، در گفت‌وگو با ایسنا از شروع عملیات اجرایی برای تکمیل سالن ۱۲۰۰ نفره شهرستان چناران خبر داد و افزود: با پیگیری‌های فرماندار شهرستان و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان، مبلغ ۸.۵ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه در سال جاری تخصیص یافته است.

وی خاطرنشان کرد: برای تکمیل این سالن ورزشی، در سال ۱۴۰۴، مبلغ ۵ میلیارد تومان از محل اعتبارات فرمانداری و ۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات در اختیار نماینده مجلس اختصاص داده خواهد شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان چناران، با بیان اینکه امیدواریم با جذب و تخصیص کامل این اعتبارات، سالن ۱۲۰۰ نفره چناران در سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری برسد، گفت: این سالن، بزرگ‌ترین مجموعه ورزشی شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه عملیات پروژه از سال ۸۵ آغاز شده و تاکنون حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است، تصریح کرد: مصمم هستیم تا پایان سال ۱۴۰۵ این پروژه را به اتمام برسانیم.

چناران از سالن استاندارد دارای سکوی تماشاگر محروم است

کاوه همچنین به برآورد پیمانکار برای تکمیل پروژه اشاره کرد و گفت: امسال برآورد پیمانکار برای تکمیل پروژه حدوداً ۲۰ میلیارد تومان است.

وی در ادامه تأکید کرد: شهرستان چناران در حال حاضر از سالن استاندارد دارای سکوی تماشاگر محروم است و فقط یک سالن از چهار سالن ورزشی این شهرستان که زیر نظر اداره ورزش و جوانان فعالیت می‌کنند، سکوی تماشاگر دارد که در آن رشته‌های کشتی و رزمی قابلیت برگزاری مسابقه را دارند

رئیس اداره ورزش و جوانان چناران، با اشاره به استعداد و پتانسیل مناسب ورزشی در شهرستان، از صنایع مستقر در شهرک صنعتی بزرگ چناران خواست تا حمایت بیشتری از ورزش شهرستان داشته باشند.

وی با بیان اینکه کمبود زیرساخت‌ها به شدت احساس می‌شود و امیدواریم از محل مسئولیت‌های اجتماعی، تجهیز این اماکن ورزشی محقق شود، اظهار کرد: شهرستان چناران با جمعیت ۹۷ هزار نفری و تقسیم‌بندی به سه بخش مرکزی، رادکان و سیدآباد، به امکانات ورزشی بیشتری نیاز دارد.

کاوه توجه و حمایت بیشتر از سوی مسئولان و نهادهای مختلف برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی شهرستان را ضروری دانست و ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه‌جانبه نهادها و افراد ذی‌نفع، بتوان به زودی شاهد ارتقاء سطح امکانات ورزشی در شهرستان چناران باشیم.

وی با تأکید بر اینکه این اقدامات نه تنها به بهبود وضعیت ورزش در شهرستان کمک خواهد کرد، بلکه می‌تواند زمینه‌ساز توسعه فرهنگی و اجتماعی نیز باشد، افزود: با توجه به رشد روزافزون جمعیت و نیازهای ورزشی جوانان، فراهم کردن زیرساخت‌های مناسب و استاندارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است؛ بدون شک اجرای این پروژه می‌تواند گامی مؤثر در راستای ارتقاء کیفیت ورزش در شهرستان باشد.

رئیس اداره ورزش و جوانان چناران، همچنین به نقش جوانان در توسعه ورزشی اشاره کرد و گفت: جوانان باید فرصت‌های لازم برای فعالیت‌های ورزشی را داشته باشند و با ایجاد فضاهای مناسب، می‌توانیم به شکوفایی استعدادهای آنان کمک کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با تکمیل این سالن و سایر پروژه‌های مشابه، چناران می‌تواند به یکی از قطب‌های مهم ورزشی در استان تبدیل شود و ورزشکاران این شهرستان به راحتی بتوانند در میادین ملی و بین‌المللی به رقابت بپردازند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha