محسن رفیعی شنبه ۲۴ مرداد در بازدید از پروژه بیمارستان درحال ساخت سرطان یاسوج با بیان اینکه پیگیریهای مربوط به اخذ مجوز این پروژه از پنج سال پیش آغاز شده بود، افزود: به دلیل محدودیتهای سطحبندی وزارت بهداشت، صدور این مجوز برای استان ممکن نبود، اما با پیگیریهای فراوان، سال گذشته در آذرماه مجوز نهایی از وزارت بهداشت دریافت شد.
وی ادامه داد: بلافاصله پس از دریافت مجوز، با پیگیریهای مجموعه مدیریت استان، این پروژه در بودجه سال ۱۴۰۵ دارای ردیف اعتباری شد و دانشگاه علوم پزشکی استان نیز مناقصه آن را برگزار کرد که در پایان سال گذشته، پیمانکار پروژه با یک روند کاملاً شفاف مشخص شد.
مدیر منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تأمین اعتبار این پروژه از محل اعتبارات نفت بوده و تاکنون حدود ۵۰ میلیارد تومان برای اجرای پروژه هزینه شده، اما هنوز ریالی از محل تخصیصهای نفتی به پروژه تزریق نشده است. با این حال، دانشگاه پیگیریهای لازم را ادامه میدهد و پیمانکار نیز ملزم به ادامه کار شده است.
رفیعی با تأکید بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه، یادآور شد: تلاش ما این است که پیش از آغاز فصل بارندگی، حداقل طبقه همکف این بیمارستان تکمیل شود تا از بروز خسارتها و خطرات احتمالی جلوگیری شود.
وی درباره زمان بهرهبرداری از این پروژه گفت: پیشبینی زمان تکمیل پروژه ارتباط مستقیمی با میزان تأمین اعتبار دارد. اگر اعتبارات بهموقع تخصیص یابد، امکان تکمیل زودتر از برنامه ۱۸ ماهه قرارداد وجود دارد؛ اما در شرایط فعلی و با توجه به اینکه پیشرفت مالی پروژه از نظر تخصیص اعتبار صفر است، زمان نهایی بهرهبرداری به روند تأمین منابع بستگی خواهد داشت.
به گزارش ایسنا، رفیعی با اشاره به برآورد اولیه هزینه تکمیل کل بیمارستان سرطان، بیان کرد: بر اساس پیشبینیها، تکمیل کامل این پروژه حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و فاز فعلی آن شامل تکمیل سازه طبقاتی ۱ و ۲ با اعتباری حدود ۱۶۰ میلیارد تومان است که این مرحله تاکنون حدود ۲۱ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
انتهای پیام

