• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۰
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404061106155
  • خبرنگار : 71610

تأکید صنعا بر برخورد قاطع با عاملان ترور نخست‌وزیر و همراهانش

تأکید صنعا بر برخورد قاطع با عاملان ترور نخست‌وزیر و همراهانش

مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن اعلام کرد پس از ترور نخست‌وزیر و همراهانش، هیچ جایی برای مصلحت‌سنجی‌های سیاسی باقی نمانده و هر فرد یا نهادی که در این جنایت دست داشته یا از عاملان آن حمایت کند، در شمار خائنان به کشور قرار می‌گیرد.

به گزارش ایسنا، «عبدالعزیز الترب» مشاور رئیس شورای عالی سیاسی یمن در گفت‌وگو با خبرگزاری «اسپوتنیک» اظهار کرد: یمن هرگز حمایت از خائنان را نخواهد پذیرفت و هر کس که از آنها دفاع کند، در حکم خائن است. این موضع‌گیری تنها یک اظهار نظر گذرا نیست، بلکه همان‌گونه که عبدالملک الحوثی نیز تأکید کرده، پیامی روشن و قاطع در برابر همه کسانی است که در این جنایت نقش داشته یا تلاش کرده‌اند آن را توجیه یا پنهان کنند.

وی افزود: جنایتی که نخست‌وزیر و نهادهای حاکمیتی کشور را هدف قرار داده، موضوعی نیست که بتوان با تسویه‌حساب‌ها یا ملاحظات سیاسی از کنار آن گذشت. هرگونه تلاش برای دفاع از مجرمان یا کوچک‌نمایی اقدام آنها، به‌منزله مشارکت مستقیم در خیانت است.

الترب افزود: سخنان اخیر رهبر انصارالله در حکم چراغ سبزی برای دستگاه‌های امنیتی است تا بدون هیچ‌گونه تردید، تمامی عوامل و مرتبطان این اقدام تروریستی را تحت پیگرد قرار دهند.

الترب در ادامه تأکید کرد: دولت در این پرونده هیچ‌گونه مماشاتی نخواهد داشت و شرایط کنونی ایجاب می‌کند که همه به‌طور شفاف در یک موضع ملی قرار بگیرند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که جنبش انصارالله یمن روز شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد «احمد غالب الرهوی»، نخست‌وزیر دولت یمن در حملات روز پنج‌شنبه رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف صنعاء به شهادت رسیده است.

در همین راستا، جنبش انصارالله یمن هم اعلام کرد که پاسخ این عملیات ترور را خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha