• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1404061106218
  • منبع : رادیو

گام تازه ایران در تجارت چندجانبه با امضای بیانیه شانگهای

گام تازه ایران در تجارت چندجانبه با امضای بیانیه شانگهای

مدیرکل دفتر شرق آسیا، اقیانوسیه و شبه قاره هند سازمان توسعه تجارت ایران، سازمان همکاری شانگهای را فرصتی مغتنم برای مقابله با یک‌جانبه‌گرایی نظام سلطه دانست.

به گزارش ایسنا، عبدالساده نیسی گفت: در پایان بیست‌وپنجمین نشست سران سازمان همکاری شانگهای با حضور رئیس‌جمهور، دو بیانیه مهم در حوزه تجارت چندجانبه و همکاری در صنعت سبز به امضا رسید.

بهره‌گیری ایران از ظرفیت همکاری‌های چندجانبه

وی با اشاره به تحریم‌های یک‌جانبه علیه ایران افزود: وجود ۱۰ کشور مهم در این سازمان، ظرفیتی ارزشمند برای مقابله با سیاست‌های محدودکننده غرب است. به گفته او، همکاری‌های چندجانبه در چارچوب شانگهای می‌تواند نه تنها به ایران، بلکه به دیگر اعضا کمک کند تا در برابر محرومیت‌ها و تعرفه‌های یک‌جانبه مقاومت کنند.

نقش سازمان همکاری شانگهای در امنیت غذایی و تجارت

نیسی در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد نقش این سازمان را در امنیت غذایی و تجارت بسیار مهم دانست و تصریح کرد: شانگهای می‌تواند با تسهیل مبادلات و کاهش آثار منفی محدودیت‌های تجاری، به ارتقای سطح همکاری‌های اقتصادی میان اعضا کمک کند.

وی تأکید کرد: اجرای محورهای مطرح‌شده در بیانیه نخست نشست سران، می‌تواند در شرایط کنونی کمک شایانی به کشور داشته و همچنین مسیر الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی (WTO) را هموارتر سازد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha