• چهارشنبه / ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404061207051
  • خبرنگار : 71234

فیاضی: مراقب ترفند دشمن برای دوقطبی‌سازی‌ها در جامعه باشیم

فیاضی: مراقب ترفند دشمن برای دوقطبی‌سازی‌ها در جامعه باشیم

نماینده نور و محمودآباد در مجلس گفت: ائتلاف زیبا و شکوهمندی بین امام جامعه و ملت هوشمند ایران صورت گرفته است. باید مراقب استراتژی فریب دو قطبی سازی‌ها با هر عنوان و بهانه‌ای باشیم که این ترفند امیدآفرین دشمن است.

به گزارش ایسنا، عبدالوحید فیاضی در جلسه علنی امروز مجلس در نطق میان دستور خود گفت: غزه، مرثیه‌ای است که نمی‌خوانند، ناله‌هایی که نمی‌شنوند و ظلمی است که نمی‌بینند. پروردگارا، آه کودکان گرسنه و برهنه غزه را به آسمان بفرست تا زمین از شر صهیونیست در امان باشد.

فیاضی با اشاره به جنگ تحمیلی ۱۲ روزه گفت: ملت سرفراز ایران این بار هم مثل همیشه نستوهانه و جوانمردانه در برابر اردوگاه اهریمنی صهیونیست‌ها ایستاد. این مردم بزرگ بودند که با موقعیت‌شناسی خردمندانه نقشه شوم بدخواهان را نقش بر آب کردند و در کنار نیروهای مسلح، سپر پولادین در برابر آمریکا شدند؛ مردم نشان دادند به رهبری که به خدا تکیه کند و شجاعانه در برابر بیگانگان بایستد، اعتماد داشته و اقتدا می‌کنند.

وی اضافه کرد: ائتلاف زیبا و شکوهمندی بین امام جامعه و ملت هوشمند ایران صورت گرفت ویک بار دیگر توانست ایران را به نقطه نفوذناپذیر جهان تبدیل کند. حال وقت آن است که مراقب استراتژی فریب دو قطبی‌سازی‌ها با هر عنوان و بهانه‌ای باشیم که این ترفند امیدآفرین دشمن است.

این نماینده مجلس با اشاره به مکانیسم ماشه، گفت: مکانیسم ماشه‌ای بهانه جنگ برای ماجراجویان بوده و تمام آورده‌اش برای کسانی بود که چند صباحی به کرسی قدرت رسیده بودند وگرنه برجام نه ترکی بر دیوار تحریم‌ها گذاشت و نه سایه جنگ را از سر ملت برداشت؛ حال مائیم و یک ملت بزرگ وطن پرست و در کنار آن، یک اردوگاه دشمن بی منطق در برابر. وقت آن است که با همدلی و همبستگی با مردم باشیم و به مردم خدمت کنیم و جان خسته از تورم را به تیمار تدبیر التیام بخشیم، مردمی که برای حفظ استقلال این خاک، این سرزمین پاک، این خاک پرگهر، همچنان بر سر پیمان ایستاده‌اند.

فیاضی با قدردانی از رئیس‌جمهور برای همه مجاهدت‌ها و تلاش‌ها، گفت: فضای اقتصادی امروز جامعه به گونه‌ای است که با این فرمان، راه را به نقطه درستی هدایت نخواهد کرد. ضعف را در کابینه برطرف کنید. ملت بزرگ ایران نباید در انتظار آب و برق و نان بی تابی کنند، این کمترین مطالبه مردم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha